Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar hem çaycı hem de kattle olan şeyler çıkmış yardımm
Kızlar bu yanyana olan modeller pek kullanışlı değilmiş. Hem çok yer kaplıyor, çay suyun buharıyla demlenmediği için lezzetsiz oluyor ve çok çabuk soğuyor. Bence düşünün derim.
Kızlar bu yanyana olan modeller pek kullanışlı değilmiş. Hem çok yer kaplıyor, çay suyun buharıyla demlenmediği için lezzetsiz oluyor ve çok çabuk soğuyor. Bence düşünün derim.
canım oncelıkle sunu söylemelıyım kı cok yer kapladıgı konusunda senınle hem fıkır deılım malesef cunku dıger caycılar ve yanına kattle gelınce zaten onlarda bunlardan cok daha fazla yer kaplıcak.. ben kendı ceyızımede bunlardan aldım benımkının markası fakır.. ve kullananlardan duydugum kadarıyla memnunlar.sogutma konusuna gelınce hepsınde var mı yok mu bılmıorumda benımkının demlık kısmının altındada ısıtıcı var o yonden sogutacagını hıc dusunmuorum.... ben almayı dusunen arkadaslara tavsıye edebılırım etrafımdan olumlu duyumlar alıyorum