Arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum yardımcı olur musunuz ?

sabret canim madem dr oyle dedi..icine sinmediyse senin yerinde olsam sabah ilk is saglik ocaginda kan testimi yaptirir en azindan ona gore hareket ederdim..hemen pazartesiye ogrenirsin sonucu,en azindan kafan rahatlar ona gore hareket ederdim..
ve de enfeksiyon icinde bol su tuket,lutfen paketli urunlerden kullanma..unlu,sekerli,nisastali urunler enfeksiyonu yeniden tetikliyor.. hayirli haberlerini bekliyorumm 🤲💞

Dr. Gittim aşırı enfeksiyon var dedi gebelik için kan tahlili yapmadı önce idrara bakalım dedi pazartesi yine gidip kan vereceğim hala hasta olmadım.gebelik olabilir mi acaba 🤦
hamilelik once kana karisip sonra idrara geciyormus eger halen olmadiysan,bir umut vardir 😉🦋streste geciktiriyor olabilir..ama olmasada uzulme lutfen herseyin vakti vardir 🤲

Sorum acaba hamilemiyim ? 1 yıllık evliyim eşimle yumurtlama günümden 2 gün önce birlikte olduk yani ayın 6sında yumurutlama günüm 4ünde birliktelik gerçekleşti. Daha sonra vücudumda değişiklikler farkettim ilk önce ağzımda metalik tat oldu sıcak bastı gögüsler hassaslaştı hatta yeşil damarlar çıktı .Burnuma durduk yere haşlanmış yumurta kokusu geldi çok önemsemedim nasılsa regl belirtileridir diye ama 2 gün geçti regl olmadım .reglden 2 gün önce al bi markalı test yaptım negatif çıktı .Şimdi ne yapmalıyım sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun hem heyecanlı hemde karışık duygular içindeyim :)
Canım birlikte olduğunuz gün hamile kalman için çok uygun bir zaman olmuş.. Belirtilere gelince hamilelik belirtileri yaşıyorsun: ) ama adetin geçmesine rağmen negatif çıkması düşündürdü beni.. Belki geç döllenme ya da beta hcg seviyen idrarına geçeçek kadar çok değildi.. Bence gidip kanda beta baktırmalısın inşallah hamilesindir.. Bence hamilesin ama yaaa..

Yeni gördüm bu mesajını regl olmuşsun.. Olsun canım bir sonraki aya inşallah : ) bu beklemeler bile heyecan verici : ))
Çok tesekkur ederim canimc:) yanlız hiç kafamızda bebek planı yoktu ama bi heycan oldu belki biraz daha zamana ihtiyacimiz var :)

Merhaba arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacim var. Aynı şeyleri yaşayan varmı merak ettim😊 adetten 5 gün önce cok açık pembe peceteye silince gelen bi kanama gördüm birdefalık. Üstüne düşmedim... Geçtigimiz pztesi adet olmam (adetlerim düzenlidir) gerekiyodu olmayınca o kanamanin yerleşme kanamasi olabilecegini düsünüp evde erken gebelik testi yaptım negatifti. Hala adet olmadığım için cuma günü tekrar test yaptım yine negatif. Böyle bi durum yaşayıp testi negatif cıkıp hamile olduğunu ögrenen varmı? Kan testi yaptırmadım yurtdışında yaşıyorum burda hemen kan testi yapmıyolar malesef. Pzteside olmazsam doktorumu arıcam😊 çok teşekkürler

Back
X