arkadaşlar herşey bitti herşey benim yüzümden ölmek istiyorum ölmek allahımmmm :(

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
benim yüzümden herşey benm yüzümden zaten dertleri ona yeterdi abisinin yanındaydı burda degildi benm kavgalarım tiriplerim bitirdi bu ilişkiyi kaç defa uyardı beni bak yapma kötü olacak sonumuz kötüye gidiyor diye kaç defa ama ben ne yaptım dinlemedim üstüne gittikce gittim gittim maffetim en son kızın biri resmini begendi diye gereksiz kıskançlıklar yaptım neler dedim sevgilme neler agza alınmauacak kelimeler oda yeter artık ben dayanamıyorum ne huzur ne mutluluk bıraktın yeter artık istemiyorum dedi telefonun kapattı kırdı hattını facesinin şifresini degiştir 13 ay 13 ayımı verdm ben cok seviyorum onu birda böyle şeyler yaparsan ulaşamassın bana dedi son bak dedi söz verdm yapmıcam dedim ama yine yaptım yine ben napacam arkadaşlar ulaşamıyorum şimdi yandım yandım çok kötüyüm içim yanıyor içimm allahım sabır ver allahım

İlişkilerde soğuk kanlı olmanın önemi de bundan kaynaklanıyor, senin için üzüldüm. Pişmansan gerçekten bunu onunla paylaşabilir ve tekrar deneyebilirsin.

cok kiskanclik yapiyorsan bence yardim almalisin.
bende cok kiskanildim yillarca kiskancligi artti esimin. her seferinde pisman oldu söz verdi bi daha yapmicam diye ama yine yapti..
kuzum ben evli ve bi cocugum varken düsünüyorum ayrilmayi kiskanclik yüzünden. siz evli degilsiniz sevgilin dayanamamis ayrilmis.
benden sana tavsiye eger tekrar barisirsaniz bir daha kiskanclik yapma. kendine hakim olamiyorsanda tedavi olman gerekiyor.

bi süre hiç arama, pişmanlık mesajları atma, onu boğmuşsan biraz nefes almasını sağla. eğer seviyorsa bugün yarın ilişkiniz normale dönecektir canım

İlişkilerde soğuk kanlı olmanın önemi de bundan kaynaklanıyor, senin için üzüldüm. Pişmansan gerçekten bunu onunla paylaşabilir ve tekrar deneyebilirsin.

ben bunu her defasında yaptım ona gereksiz yere kavgalar neler neler beni çok uyardu aşkım ne olur yapma gözünü seveyim ne olur dedi kaç defa özür diledm yine aynı şeyler oldu yine .. napacgm ben napacam çok kötüyüm canım hayatım durdu herşeyim durdu bitti tükendim çok pişmanım alttan aldıkca bugun birtanem uzatma dedikce neler dedim neler yaotum ..

bi süre hiç arama, pişmanlık mesajları atma, onu boğmuşsan biraz nefes almasını sağla. eğer seviyorsa bugün yarın ilişkiniz normale dönecektir canım

canım ben çok hata yaptım bu konuda kaç defa uyardı kaç defa sayılmaz oldu artık ama ben hep aynı hep aynı artık dönmeyecek.. dönmeyecek..

ilk basta bi sakin ol. bak yasinda cok kücük. bu yasda cok hata yapilir. belliki sende cok sevdigin icin öyle yaptin.
seni sevmiyorum dedimi?

hayır canım demedi ama artık istemiyorum yeter dedi ben seni hep uyardım defalarca dedi sen hep anlamsız kavgalar çıkarrttın dedi neler yaptın dedi ama ben dayandm dedi bana demişti ki birdaha yaparsan bu son sansn dedi bugun aptal bi konu yüzünden neler dedim yazıklar olsun sana dedim şu dedm bu dedim hiç bir şucu yoktu yine anlamsız tiriblerimde bebegim bak yapma uzatma ne olur sinirleniyirom bak kötü olacak dedi ama ben üstüne gittikce gittim aradı sen dedi sen artık laftan anlamıyorsun bende huzur mutluluk hiç birşey bırakmadın dedi istemiyorum yeter artık ben hayatıma tek devam etmek istiyorum dedi ve telefonunu kapattı tamamen hiç bir sekilde ulaşamıyorum çok kötüyüm canm yanıyor hayat durdu sanki ne olur yardım edin bana.. :(

tamam bak ben sana yardim etmek istiyorum.. simdi beni iyi dinle. benim esim bana hayati zehir etti benim actigim konulari bi oku istersen. bende dedim yapma etme ama hep yapti..
seni seviyor belliki güzel konusmus seni sakinlestirmeye calismis.
bence yardim al. cünkü yillar gectikce paranoyaklasiyor insan. benim esim bana neler neler dedi. ayrildim ama büyükler araya girdi baristik. simdi ona son bbi sans daha verdim.
sende git yardim al tedavi ol. bu aradada ona anlat durumu ulasabilirsen. seni sevdigim icin oldu bütün bu,nlar bak tedavi olacagim falan de. yumusayacaktir sevgisi bitmediyse.
barisirsaniz ve sen ayni hatalari yaparsan onu sonsuza dek kaybedersin. bu arada kac zamandir birliktesiniz?

İyi yapmış.

Değilse başka türlü akıllanmazmışsın sen. Çocuk kaç kere demiş gelme üstüme diye gitmişsinde gitmişsin. Oda koymuş postayı.

Şu saatte hiçbirşey yapamazsın. Yarını bekle sakinleşsin oda sende şu yandım bittim havandan sıyrıl. Kendi düşen ağlamaz.

Aynı okulda yada memleketteysen yarın bi şekilde görürsün onu. Birebir görüşeceksin telle ulaşamazsın

hayır canım demedi ama artık istemiyorum yeter dedi ben seni hep uyardım defalarca dedi sen hep anlamsız kavgalar çıkarrttın dedi neler yaptın dedi ama ben dayandm dedi bana demişti ki birdaha yaparsan bu son sansn dedi bugun aptal bi konu yüzünden neler dedim yazıklar olsun sana dedim şu dedm bu dedim hiç bir şucu yoktu yine anlamsız tiriblerimde bebegim bak yapma uzatma ne olur sinirleniyirom bak kötü olacak dedi ama ben üstüne gittikce gittim aradı sen dedi sen artık laftan anlamıyorsun bende huzur mutluluk hiç birşey bırakmadın dedi istemiyorum yeter artık ben hayatıma tek devam etmek istiyorum dedi ve telefonunu kapattı tamamen hiç bir sekilde ulaşamıyorum çok kötüyüm canm yanıyor hayat durdu sanki ne olur yardım edin bana.. :(

sakin ol biraz canım benim.. lütfen..
birincisi bu dünyanın sonu demek değil
ikincisi de şayet seninle sinirlendiğinde dahi böyle konuşabilen bir erkek seviyordur illaki telefonunu da açar seninle bir kere daha olsa konuşur..
ama şu bir gerçek sana dünde söylemiştim bunu belirtmenin bin türlü yolu var.. kıskançlık paranoyaklık derecesine vardığında iki taraf içinde büyük sıkıntılar doğurur şimdi sevgilisiniz bu haldesin ilerde kocan olduğunda bu tavırla karşılaştıgında ne olacaktı?
küçücük şeyler için anladığım kadarıyla defalarca benzer tepkiler sunmuşsun erkek arkadaşına..
şimdi biraz soğukkanlı ol bakalım.. kimse sevgilisinden ayrılınca ölmez nefesi kesilmez.. dur bir bakalım.. gün doğmadan neler doğar..
erkek arkadaşın birazcık kafasını dinlesin sende azıcık kendini törpülemeye çalış ama sakince.. tamam?

İyi yapmış.

Değilse başka türlü akıllanmazmışsın sen. Çocuk kaç kere demiş gelme üstüme diye gitmişsinde gitmişsin. Oda koymuş postayı.

Şu saatte hiçbirşey yapamazsın. Yarını bekle sakinleşsin oda sende şu yandım bittim havandan sıyrıl. Kendi düşen ağlamaz.

Aynı okulda yada memleketteysen yarın bi şekilde görürsün onu. Birebir görüşeceksin telle ulaşamazsın
su anda aynı yerde degiliz o başka memlekette ne yapacagm bilmiyorum ne olursun deme böyle çok pişmanım ben yanıyorum içim yanıyor içim ..

Öncelikle sakin ol tatlım.Şu panik havandan bir sıyrıl.Ben de aynı şeyleri yaşadım. Yapmıycam dedim ama elimde olmadan hep üzerine gittim ben de çok bunaltmıştım.Kaç kere rest çektik birbirimize ama sonunda yine kopamadık ve şimdi o sancılı süreçleri atlattık sayılır.Artık kendimi frenlemeye çalışıyorum.Önceden her adet dönemim böyle fırtınalı geçiyordu.Sen de sinirlendiğin zamanlarda telefonunu kapat,başka şeylerle uğraş,yürüyüşe çık,arkadaşlarınla görüş.Sonunda bak kendin üzülüyorsun.Yani kendine yapıyorsun.Her ilişkimizde bu böyle maalesef keskin sirke küpüne zarar.

sakin ol biraz canım benim.. lütfen..
birincisi bu dünyanın sonu demek değil
ikincisi de şayet seninle sinirlendiğinde dahi böyle konuşabilen bir erkek seviyordur illaki telefonunu da açar seninle bir kere daha olsa konuşur..
ama şu bir gerçek sana dünde söylemiştim bunu belirtmenin bin türlü yolu var.. kıskançlık paranoyaklık derecesine vardığında iki taraf içinde büyük sıkıntılar doğurur şimdi sevgilisiniz bu haldesin ilerde kocan olduğunda bu tavırla karşılaştıgında ne olacaktı?
küçücük şeyler için anladığım kadarıyla defalarca benzer tepkiler sunmuşsun erkek arkadaşına..
şimdi biraz soğukkanlı ol bakalım.. kimse sevgilisinden ayrılınca ölmez nefesi kesilmez.. dur bir bakalım.. gün doğmadan neler doğar..
erkek arkadaşın birazcık kafasını dinlesin sende azıcık kendini törpülemeye çalış ama sakince.. tamam?
canım dayanamıyorum o kadar zorki çok hatalıyım cok defalarca yaptım bunu ben defalarca ne güzel uyardı beni ama ben yine yaptım annem bile bana kızıyor su anda neden yaptın diyor ben şahidim çok uyardu seni neden diyor sence acarmı telefonunu zaten başka memlekette su anda ya açmassa ya ulaşamassam ona naparım ben :(

su anda aynı yerde degiliz o başka memlekette ne yapacagm bilmiyorum ne olursun deme böyle çok pişmanım ben yanıyorum içim yanıyor içim ..

İçinin yanması iyi. Barıştığın zaman aynı hataları bidaha yapmazsın.

Yazdıklarından anladığım kadarıyla seni seven biriyle berabersin. Sana kızgınlığı geçince sende onu birdaha boğmayacağına inandırdığın zaman barışacaktır.

Ama bi şekilde memleketine gitmen lazım. Hattını kıracak kadar sinirlendiyse aramaz seni. Yada ev telefonu varsa evden ara. Samimi bi arkadaşının teli varsa onu ara ulaşmaya çalışsınlar.

Back
X