arkadaşlar hsg sonrası adet gecikmesi yaşadınınz mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sizi böyle kendi özel sorunlarımla rahatsız ediyorum ama çok merak ettim geçen ay hsg çektirdim adetim 1 hafta gecikti. Pzt doktora gideceğim ama çok merak ettim. Acaba hsg den kaynaklanıyor olabilir mi?
Şindiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ben gecikme yaşadım tam 12 gün 🙄🙄 ama herkeste olmayabiliyor

Ben sizi böyle kendi özel sorunlarımla rahatsız ediyorum ama çok merak ettim geçen ay hsg çektirdim adetim 1 hafta gecikti. Pzt doktora gideceğim ama çok merak ettim. Acaba hsg den kaynaklanıyor olabilir mi?
Şindiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Doktora gittiniz mi bende geçen ay hsg çektirdim 1 hafta geçti hala adet olmadım test yapmaya korkuyorum negatif çıkıcak diye☹️

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.ÇOOOK MUTLUYUM.dün öğrendim.hala inanamıyorum.3 ay önce aşılama tedavisi gördüm 3 yumurtam geliştiği için aşılama olmadı.üçüz olma ihtimali yüzünden.tekrar aşılama denıycektık (sperm sayımız 6.ooo)hatta doktor tüp bebek yapmamızı önermişti.hsgnin etkisimi bılmıyorum ama hamileyim.allahıma şükürler olsun.darısı hepinizin başına..
Çok mutlu oldum inşallah bizde hayırlı haberlerle geliriz 🙏 bende hsg çektirdim geçen ay 2 ay içinde olmazsa aşılama önermişti doktorumuz. Şuan adetim baya gecikti.. Sizde herhangi bir belirti oldu mu? ben adet tarihimde çok şiddetli ağrı yaşadım fakat olmadım test yapmaya henüz cesaretim yok🥰

Doktora gittiniz mi bende geçen ay hsg çektirdim 1 hafta geçti hala adet olmadım test yapmaya korkuyorum negatif çıkıcak diye☹️
test yaptınız mı acaba :) bende de gecikme var bekliyorum hala yapmadım test

Bende hsg den iki hafta sonra bi kanama oldu. Adetim erken geldi sandim ama ertesine gune devam etmedi kanama ☹️ bakalim bu bi gecikmeye sebep olacak mi 🤔

Merhaba, bende de aynı adetim bitince hsg cektirmistim su an 1 hafta gecikmem var.benim adet gunum ve bir kac gun kahverengi akintim ve zaman zaman bir kac damla gibi kanamam oldu regl baslangici sandim ama sonra tamamen kesildi. Test yapmayı planlıyorum ama evde idrar testi icin erken olur yada negatif görürüm diye tedirginim.
Birkac gun icinde kan vermeyi planlıyorum insaallah hepimiz mutlu haberimizi en kısa zamanda alırız🙏

Back
X