Merhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun…
Ben iki ay mantar ilacı kullandım her hafta hiç bi sonuç alamadım. Mantar ilacı ilerlemiş mantarı ilk etapta geçiriyor gibi oluyor 2 hafta yok ediyor kullanmaya başladığından itibaren sonra tekrar geri dönüyor mantar illeti. Siz de 7 aydır uğraştığınız ve araştırdığınız için bilirsiniz. Antibiotik iyi bakteri kötü bakteri her şeyi öldürüyor Kullandığınız da. İlacın etkisi geçince kötü bakteriler daha çabuk çoğalıyor vücutta iyi bakterilerin önüne geçiyor ve mantar yine eskisinden daha kuvvetli geri dönüyor. Çünkü iyi bakterileri antiobiotikle öldürmüştk. Kötülerle savaşacak vücudumuzu koruyacak kimse kalmıyor antibiotik hepsini öldürmüş.
Bende 2 ay kandida diyeti yaptım 8 kilo vermiştim hiç zorlanmadan normalde zor kilo veririm hormanel bozukluğum var. Tık tık vermiştim kiloları. Probiyotik iyi bakteriler içtiğimiz zaman dilimi çok önemli mesela. Benim kandidam çok şiddetli olduğu zamanlarda kullandım probiotiği çok büyük hataydı benim için. Şundan örnek vereyim gün içinde kandida diyetimi yapmışım aslanlar gibi.. benim vajinam kıpkırmızı oluyordu mantar arttığında. Gün içinde kandida diyetim yapmışım aasla kaçamak yok vajina normal renginde. Akşam yemeğinde ev yoğurdu yiyiorum doğal probiyotik hep araştırdığım sitelerde doğal el yapımı yoğurt yiyin diyor bende ot yiyiorum ardından karnım doysun diye yiyiorum yoğurdu son olarak.. benim vajinam yoğurttan sonra oluyor yine kıpkırmızı. Diyorum ben nerde yanlış yaptım yine niye kırmızı yanma hissi var birde. Bunun sebebini sonradan idrak ettim mantar sorunu ile ilgili sıkıntılar hafiflemeye başlayınca probiyotik almalısınız. Ve ben tek karnımı tok tutan yoğurduda bırakmak zorunda kalmıştım. Sizde kandida diyetine uyup şikayetleriniz hafiflediğinde probiyotik kullanın. Ev yapımı yoğurt yiyin. Baktınız kullandığınız da yine artıyor kullanmak için biraz erken biraz daha bekleyin. Tuvalet kâğıdı vajinamı kıpkırmızı yapıyordu mesela bi süre kullanmadım yıkadım ıslak kalmasın diye eski pamuklu tişörtü kesip onla duruladım küçük veya büyük tuvaletiimde hepsinde. Çamaşırları mı ütüledim. %100 pamuk külot aldım 8 10 tane diğer adıyla dede donu. Örneğim ben bağışıklık güçlendirici vitamin aldım içerisinde maya bulunmayan. Betaglucan solgar ın. Nioli yağı her külot değiştirmem de sadece 1 damla damlattım küloduma fazlası tahriş ediyor. Vajinal kremi de çok sürmeyin bence o da pH dengesini bozuyor. Zaten pH dengesini düzenlemeye çalışıyoruz. Ben biraz doğal yöntemlere kaçıyorum kusura bakmayın ama borikasit,antibiyotik, kremler falan hepsini denemiştim. Keşke diyorum daha önce kullanmasaydım da ilaçsız başlasaydım. Yürüyüşler yaptım haftanın 3 4 günü en az 5000 adım. Diğer sporları yapamadım yeterince beslenemediğim için

. Sirkeli su sürdüm vijanama arada. Ben sirkeyi seviyorum ev yapımı elmas sirkesi. Aklıma gelenler bunlar. Ama merak etmeyin geçiyor. Biraz zorluyor. Partneriniz var mı bilmiyorum onunla cinsel ilişkiye ara vermelisiniz bu dönemde. Yoksa sizden ona ondan size kısır döngü olur. Erkeklere etki göstermiyor ama erkek taşıyıcı oluyor. Siz iyileşirken tekrardan size bulaştırmasını istemezsiniz. Aklıma gelenler bunlar. Zor bi süreç ama geçiyor. Geçiyor ama travması kalıyor ben bi süre devam ettim sirkeli suyu bırakamadım çamaşırlarımı ailemden ayrı yıkadım hep. Geçtikten sonra bille Belli bi süre ayrı yıkamaya devam ettim

ama geçiyor sadece sabır ediyorsunuz yavaş yavaş herşey iyiye gidiyor

sormak istediğiniz bişey olursa her zaman sorabilirsiniz

iyi akşamlar…