- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
ama önemli olan sigortalı çalışması
onu bilmiyorum işte sadece çalıştığını biliyorum .s eğer sigortasızsa bize kalır borcu .s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama önemli olan sigortalı çalışması
onu bilmiyorum işte sadece çalıştığını biliyorum .s eğer sigortasızsa bize kalır borcu .s
ya halam diyor ki ona ulaşamayınca size kalır borç annesi babası ödemek zorunda. sizin eve haciz gelir.eminsin dimi canm borç bize kalmaz
Evinizde yaşadığına dair bir işaret vs görülürse haciz gelir. Örneğin avukat son aşamada icra memuru ile geldi ve evde atıyorum abinizin odasının hiç bozulmadan durduğunu gördü ya da evin elektrik faturasının abiniz adına geldiğini gördü. "Bu adam bu evde yaşıyor" diyerek haczedebilir. Yine de avukat değilim, bir avukatla görümeniz iyi olabilir.
ben sana yardımcı olayım canım ben hukuk burosunda icra takipçiyim uzun yıllardır hacizlere çıkıyorum. Öncelikle bu borç icralık olmuş mu olmamış mı henüz bu onemli. eğer olduysa ve sizin adrese tebligat ulaştıysa sizde süresinde itiraz etmediyseniz haciz gelir. Yok henuz icra dosyası açılmadıysa hemen muhtarlıktan kaydını sildirin. Eve abiniz adına gelen hiçbir belgeyi almayın. Zaten tc kimliğinden yeni adresini bulacaklardır. Sorun varsa yardımcı olabilirim
Hat abinizin üzerine olduğu için, borçtan abiniz kendi malvarlığı ile sorumlu, adına gelen tebliğatları kesinlikle almayın, muhtarlıkta kaydı var ise oraya yapılan tebliğatta geçerli olur, bu sebeple muhtarlıktan kaydı silinmeli. Tebligatı alırsanız veya muhtara tebliğ edilirse, haciz tehditi ile sizi sıkıştırabilirler.
Borçlu abiniz, abinizin kaydı önemli.
Ayrıca ikametgah değişikliğini bildirmemenin yüksek para cezası var. Bu sebeple adres kaydınızı düzelttin. Abinizin borçları için sizin malvarlığınız üzerinde haciz uygulayamazlar. Zaten adreside değiştirmişsiniz. Yeni adresinizde abiniz hiç oturmadıysa bir sıkıtı olmaz. Rahat olun. Telefonla sizi sıkıştırmalarınıda izin vermeyin.