canım burnun harika onu söylim hüseyin beyin sayfasında da paylaşılmış görmüştüm :)... benim sana bi kaç sorum olucak bende kendisine ameliyat oldum fazla olmadı daha ama burnum çok kalkık görenler dalga geçiyor doktor inicek dedi ama içm işte rahat deil seninki de ilk zamanlar kalkıkmıydı çok indi i sonradan onu sormak istiyorum... birde benim burun deliklerimn biri küçük biri büyük oldu aşağıdan ve karşıdan bakılınca bariz belli seninde böyle sorunun varmıydı düzeldimi iyileştikçe cevaplarsan sevinirim şimdiden sağol :)benim fotoma bakabilirsin ben ameliyat oldum hüseyin beye.sitede hüseyin altun diye aratırsan yorumları bulursun ben kendisine ameliyat olan bikaç yakınımın fotosunuda yükledim 15.ve 16. sayfada sana yardımcı olur.kesinlikle tavsiye ederim ameliyat olmanı ben hiçbir sorun yaşamadım.doktor bey reklam işiyle falan çok uğraşmıyor en büyük avantajı hastasının hasta getirmesi 10 yıldır rinoplasti yapıyor 2000 den fazla ameliyatı var.gidip görüştüğünde yaptığı ameliyatları görünce bana hak verirsin.