ARKADASLAR İÇİMDE KALDI PATLICAM DOGRU OLAN CEVAP VERMEMEKMI?

Sen böyle düşün çıldır cevap yaz diye öyle diyor zaten, dikkat oyuna gelme :)

kendisi ne okumuş? sizi küçüksemesi için iyi bir okul mezunu olması gerekiyor.

Cvp vermeyince kudurmuş. Sallaa ki adam ı kaale aldığını sanmasın..

Tamamen kıskançlık. Canım benim eski eşim de hukuk Fakültesine girdiğimde sen kim avukatlık kim, komik olma,imkansız vs vs yazmıştı aklıma onu getirdin☺ ki ben de yüksek makina mühendisiyim bana neler neler demişti. Erkekler ister ki kadın acı çeksin sürünup onu beklesin.. Asla cevap verme en büyük acı budur. Okulunda da başarılar☺

tesekurederım:) önüme bakıyorum ınan o kadar daldımkı hayatın akısına aklıma bıle gelmiyor

Sen tepki verip iletişime geç diye yapıyor. İstediğini verme. Bırak kudursun kendi kendine.

İt gibi kiskaniyo seni tahrik edip cevap vermeni saglamak istiyo. İyi yada kotu cevap ver yeterki ver kompleks yapmis. Bence hic muhattap olma. Ogretmenlik konusuna gelince.. 4 yil okuayacaksin. Sonra kpss ye gireceksin ( Gk gy sinavi + egitim bilimleri sinavi+ alan sinavi). Sonra kadroya gore alacaklar girdin diyelim. Aday ogretmen olacaksin. 6tane denetimden gececeksin. 1 yil sonra aday ogretmenlik sinavina gireceksin (600sayfa anayasa calisacaksin) sonrasi bi de mulakata gireceksin. ogretmen olmanin asamalari bunlar sistem degismezse sayet...
Yolun uzun vesselam.. Allah yolunu acik etsin

BENIM ACELEM YOK:) BENDE ZATEN İŞLETMEDEN GIRICEM KPSS YE ILERDE OGRETENLIGE GECERIM DIYORUM:) KISMETSE

sen o beyinle yaşamaya devam ediyorsan ben tıp bile kazanırım yaz. cevap yazmamışsın ya aşk sözcüklerine gururuna dokunmuş beyefendinin ne mallar var şu dünyada

Tamam ama 6 aydır neden sizi taciz etmesine izin veriyorsunuz?Sosyal medyadan her yerden engellersin sana mesaj atamaz e watsapta da var engelleme zaten.Telefondan da ya engelle ya da engelleme özelliği yoksa git kendine yeni bi hat al bu kadar basit.Ha her şeye rağmen bu adam seni bi şekilde bulup rahatsız ediyorsa verirsin savcılığa o zaman istese de rahatsız edemez.
Acaba mesajlar atması hoşunuza mı gitti ?Çünkü gitmese 6 ay boyunca bi çaresine bakardınız buraya yazmak yerine.Hani hiçbir şey yapamıyorsanız babanıza veya bir büyüğünüze söyleyin arasın eski nişanlınızı bizim kızımızı birdaha rahatsız etme vs. şeklinde sert biçimde konuşsun.Ama dediğim gibi bence onun ilgisi içten içe sizin hoşunuza gitmiş.Neyse bi 6 ay daha size hakaret etmesine izin verin bari.

Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis

Canım senin onsuz bir hayatta sürdürebilevğini görmesi biraz ona ağır gelmiş :) kıskanıyor çekemiyr seni değerini anlamış ama sen geri dönmeyince yesiremediğindn kendine öyle yapmış veee annen çok akıllı bir bayan sessiz kalmak en güzel sözdür küfür etsen ondn ağr olmazdı sessiz kal o bunu daha ezik eder

Ezik ya.

Ama artik izin vermeyin cevap yazmasina. Gerekirse savciliga verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…