arkadaslar idrar testi yaptım pozitif çıktı ama hiç bir belirtim yok :(

nrcnnn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
3
0
16
İstanbul
selam arkadaslar aranıza yeni katıldım bana yardım edin lütfen ne yapacaqımı bilemiyorum evde idrar testi yaptım 2 kere ikisindede pozitif cıktı ama ne midem bulanıo nede başka bişey kısacası hiç belirtim yok acaba hamile değilmiyim bu testler ne kadar doqru simdi ne yapmam gerekiyor kafam cok karısık hepinizden cevap bekliyorum

herkeste belirti olcak diye bi şart yok canım.bazıları gebe olduklarını anlamıyorlar bile.
testin biri yanlış olsa diğeri doğrudur.ama bi kan testi vermelisin için rahat eder.

normalde nisanın 13 de adet olmam lazımdı halen olmadım işte test falan yaptırdım pozitif cıktı doktora gittim ultrasyon görüntüsüyle baktı benim hesaplamama göre 6 haftalık hamile oluyorum doktor keseyi gördü ama bana 3 haftalık bu dahacok kucuk dedi 15 gün sonra gel bebeqin kalp atısına bakalım dedi bu nasıl oluyor 6 haftalık olması gereken 3 haftalık nasıl oluyor acayip kafam karıstı bukonu hakkında bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…