• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar idrarda çok silik 2. çizgi görüpte kan testinde negatif sonuç alan var mı?

canım bende 11. gün yapmıştım ikinci çizgi hemen çıkmıştı ama çok koyu bir şekilde çıkmamıştı.o gün hemen kan tahlili yaptırmıştım ve kanda 248 di ve ikiz gebelikti.malesef bebeklerimi kaybettim ama hamilesin demekki.inşallah sen kucağına alırsın meleklerini

canım bende 11. gün yapmıştım ikinci çizgi hemen çıkmıştı ama çok koyu bir şekilde çıkmamıştı.o gün hemen kan tahlili yaptırmıştım ve kanda 248 di ve ikiz gebelikti.malesef bebeklerimi kaybettim ama hamilesin demekki.inşallah sen kucağına alırsın meleklerini

inşallah dediğin gibi çıkar canım.....inşallah hepimiz bir gün kucağımıza alırız bebeklerimizi................

bende carşamba günü evde kendim test yaptım 2 .cizgi silik cıktı doktor dedi kan testinde görelim malesef kan testinde negatif sonuc aldım :( 3 günden beri kendime gelemedim :( ağlamaktan bi hal oldum

inş. hayırlı haberlerini bebiş haberlerini alırız

arkadaşlar çook silik 2. çizgiyi görüp kanda negatif alanlar var mı?
çok silik 2. çizgiyi görenler transferinin kaçıncı gününde idrar testi yaptılar acaba. cevaplarsanız çok sevineceğim....

Merhaba ben geçtiğimiz hafta 3 tane idrar testi yaptım hepsinde 2.çizgi silik çıktı.
Güvenemedim Kan testi yaptırdım.Hamileyim :)

kızlar ben ergen gebelik testi denilen testlerden aldım iki gün önce yaptım ve çok silik 2. çizgi çıktı sonra kanda baktırdım ama malesefki 2,36 çıktı yani negatif ama benim gögüslerim çok sızlıyor ve adetimde 3 gün kaldı bugün tekrar farklı marka olarak yine erken gebelik testi aldım ve onda da yine 2. çizgi silik çıktı ilk yaptıgımdan sanki biraz daha belirgindi bugün yaptıgım yanlıız bu arada kan sulandırıcı iğne clexane 0,4 kullanıyorum birde bebe aspirini 100 mg lik 13 yıldırda çocugum olmuyor bu testin dogru olmasını geröekten çok itiyorum benim durumumda olan arkadaşlar varmı acaba kanda negatif çıkıp idrarda silikde olsa 2. çizgi çıkanlar varmı arkadaşlar lütfen yardım edin bana

Back
X