Resim tam net değil ama benden gölge gibi gördüm sanki inşallah hayırlısıyla vardır adetine kaç gün var canım
Evet bende oyle gordum sanki daha 1 hafta var gecen ay biraz uzun surdu adetim cunkuResim tam net değil ama benden gölge gibi gördüm sanki inşallah hayırlısıyla vardır adetine kaç gün var canım
Belirtiler varmı canımEvet bende oyle gordum sanki daha 1 hafta var gecen ay biraz uzun surdu adetim cunku
Ya kasiklarimda ara ara kramp tarzi seyler oluyor bugunde goguslerim bi hassaslasti gibi ama bilemiyorum belimdede hafif bi agri var gibi sanki ama bir suredirde istiyoruz hayal kirikligi yasamakta istemiyorumBelirtiler varmı canım
İnşallah herşey gönlünce olsun canım var gibi öyle hissettim yarın testi tekrarla istersenYa kasiklarimda ara ara kramp tarzi seyler oluyor bugunde goguslerim bi hassaslasti gibi ama bilemiyorum belimdede hafif bi agri var gibi sanki ama bir suredirde istiyoruz hayal kirikligi yasamakta istemiyorum
Önemli değilInsallah ya evet yarin sabah tekrarlayacagimcok tesekkur ederim donus yaptigin icin
Insallah yaBen de gördüm kuzum ya ama daha adete var o yüzden çok silik çıkmış
Test yaptin mi canim adetine kac gun var?Kızlar bende test yaptım yurtlama günü korunmasız ilişki oldu bugün 8. Gün erken gebelik yaptım ilişkiden beridir kasık ağrısı be göğüs ucu ağrısı var ve ilişkiden 3 gün sonra şeffaf içinde damar gibi kırmızı parçalar olan bi akıntım olmuştu
6 gün var canım yaptımTest yaptin mi canim adetine kac gun var?
Evet canım ilk 5 dakikada çıktı zaten yinede bilemedim bakalımAma ışıkta cektiğinde bir gölge görünüyor sankisen daha net gördün dimi
Sen tekrar test yaptınmı pekiAma ışıkta cektiğinde bir gölge görünüyor sankisen daha net gördün dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?