- 31 Temmuz 2025
- 45
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
Butun hepsi nimo marka
Bunda var markası ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda var markası ne
Nasıl yok kız bu akşam yaptim dediginBunu dun gece yaptim hic bisi yok sanki negatif gibi
Eki Görüntüle 3632176
Nasıl yok kız bu akşam yaptim dedigin
Agzindan bal damliyo insallah vardir allahimNasıl yok kız bu akşam yaptim dedigin
Bunda da var
Kuzum testlere de güven olmuyor git kan ver varsa vardır yoksa nasip hepimiz bebek için uğraşıyoruz en kısa zaman da olur inşallahAgzindan bal damliyo insallah vardir allahim![]()
Aynen oyle rabbim bekleyip umud eden herkeze nasip etsin insallah simdi hazirlaniyorum kan vermeye gitcem daha once boyle erken gebelikte pozitif gorup kan verince negatif cikmisdi o yuzden cok umitlenmiyorum testler yalanci gosterebiliyo insallah vardirKuzum testlere de güven olmuyor git kan ver varsa vardır yoksa nasip hepimiz bebek için uğraşıyoruz en kısa zaman da olur inşallah
Canım benim kan vermeden de bilemeyiz hadi güzel haberler getirAynen oyle rabbim bekleyip umud eden herkeze nasip etsin insallah simdi hazirlaniyorum kan vermeye gitcem daha once boyle erken gebelikte pozitif gorup kan verince negatif cikmisdi o yuzden cok umitlenmiyorum testler yalanci gosterebiliyo insallah vardir![]()
Verdim simdi kan 2 saate cikar dedi bakalimCanım benim kan vermeden de bilemeyiz hadi güzel haberler getir
GeremedimKizlar bat 23 agustos sabah yaptim ben goremedim ama formdaki konulara da bakiyom goremediklerime hep cizgi var yaziyolar sizce benim testte var mi cizgi acaba ben mi goremiyorum bie umut iste
Eki Görüntüle 3631456
Ayyy inş vardirVerdim simdi kan 2 saate cikar dedi bakalim![]()
0.14 cikti negatif canim yaAyyy inş vardir![]()
Bu testleri piyasaya sureni Allah bildiği gibi yapsın ya ben varya test bile yapmıyorum artik0.14 cikti negatif canim ya![]()
Gercekten oyle ya birdaha adet gecmeden yapmicam insan hevesleniyo 2 ay oncede aynisi oldu hatta bariz pozitifdi ama kanda negatif hayirlisi olsun ne diyimBu testleri piyasaya sureni Allah bildiği gibi yapsın ya ben varya test bile yapmıyorum artik