Doğuma Hazırlık Arkadaşlar ikinci kızıma isim bulamıyorum.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozlem006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
2
0
36
Edirne
kızımın ismi için önerilerinizi bekliyorum.ilk kızımın ismi Tuğçe ikinci ne olsun sizce:):2:

uyumlu olsun mu istiyon?

Buğçe duymuştum gecenlerde.anlamını netten baktım ama bana cok inandırıcı gelmedi

uyumlu olsun diyorsan burçe ya da gökçe olabilir....
yok önemli değil diyorsan melis,deniz,beril,ceyda olabilir:)

Kızın ne kadar şanslı kız cocuğa kız kardes şart bence ben anlamsız yasayamazdim mesela..
İsim konusuna gelince illa kafiyeli mı olsun istiyorsun bilmiyorum Tuğçe ye ne gider ne gider çağla olabilir yada Çağlayan.. Ben kızıma koymak istedim esim istemedi.. Benim adı ayse.. Ya da berra yada Berrak koyabilirsin.. Hayırlı evlat olsun inşallah. Hayırlı doğumlar..

sude olabilir mi ? :26:

kızımın yuvada tuğse diye bir arkadaşı vardı uyumlu olsun derseniz süper uyumlu olur ama açıkcası anlamını bilmiyorum

canım benim adım Tuğçe kardeşim olduğunda eğer kız olsaydı annemler Gülce koyacaklardı ama erkek oldu :)

tuğsem güzel ama ben iki kardeş ikizmiş gibi uyumlu isimleri sevmiyorum, ben olsam tuğçe yi çağrıştırmayan başka bir isim tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…