kızlar selam,erkek ismi olarak Saygı nasıl bir isim? benim çok hoşuma gidiyor sizlerin fikrini alayım dedim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu kadar beğenilmemesine şaşırdım. gazeteci var saygı adın da yazar aynı zamanda onda duyduğumda beğenmiştim sade ve asil bi isim olarak zihnimde oluştu. ama toplum olarak saygıyı sadece büyüklere gösterilecek bir davranış biçimi olarak bildiğimiz için belki de şaşırmamak lazım, derin anlamının farkında bile değiliz galiba üzücü. yani erkekte aslan vb. isimlerin bu kadar popüler olduğu bi zaman da evet belki de normal saygı adının beğenilmemesi.

saygi dayiya ayri üzüldüm
sevgi dayiya ayri üzüldüm

konu sahibi yapma gözünü seveyim. benim ortaokulda gurur diye bir cocuk vardi cok fena akran zorbaligina ugrardi. her duyan bir dalga geçmiştir
Sevgi hala😂 ya şaka gibi diyoruz bi tane daha olsa hoşgörü koyacaktı heralde

Neden bu kadar sevilmemiş anlam veremedim bence kulağa hoş geliyor anlamı güzel. Kadın ismi diyenler olmuş ama kadın isminden çok erkek ismi gibi geliyor kulağa. Bir de okulda zorbalanır demişler ama isimde dalga geçilecek bir durum da göremedim.. 🤷🏻‍♀️ Onur ile ne kadar dalga geçilirse saygı ile de o kadar geçilir en fazla bence..

Neden bu kadar sevilmemiş anlam veremedim bence kulağa hoş geliyor anlamı güzel. Kadın ismi diyenler olmuş ama kadın isminden çok erkek ismi gibi geliyor kulağa. Bir de okulda zorbalanır demişler ama isimde dalga geçilecek bir durum da göremedim.. 🤷🏻‍♀️ Onur ile ne kadar dalga geçilirse saygı ile de o kadar geçilir en fazla bence..
ben de böyle düşünüyorum fakat çok fazla zıttı yorum aldım çevremden aynı buradaki gibi. anladığım kadarıyla saygı kelimesinin insanların hayatındaki anlamlarıyla alakalı.

Saygı isminde tanıdığımız var. İsimlerin kişilikleri etkilediğini düşünüyorum. Neden kimse beğenmemiş anlamadım. Çok özel bir isim bence.

ben de böyle düşünüyorum fakat çok fazla zıttı yorum aldım çevremden aynı buradaki gibi. anladığım kadarıyla saygı kelimesinin insanların hayatındaki anlamlarıyla alakalı.
Haydaa ismi begenmedigimiz icin sayginin hayatımızda anlamı yok mu oldu. Madem beğenmeyenleri begenmeyeceksiniz niye soruyorsunuz.

Haydaa ismi begenmedigimiz icin sayginin hayatımızda anlamı yok mu oldu. Madem beğenmeyenleri begenmeyeceksiniz niye soruyorsunuz.
anlamı yok demedim hayatlarındaki anlamları farklı yani farklı anlamları var demek istedim.

Saygın daha iyi duruyor iki adı olsa ikincisi Saygın olsa sırıtmaz güzel,kaliteli durur ama tek başına Saygı adını kullanması zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X