ay dirim aynı durum bende de var. ceren anneanne delisi. annesi o mu benmi belli değil. yaren baba yokken kıçımdan ayrılmıyor ama baba gelince sende kimsin diyoralsanaalsanasmile mende lkıskanıyom bazen sabahlara kadar başlarını bekleyen benim ama yaa:kedi:evet cnm haklısın insan çok tuaf oluyor sanki annem küçük çocuk gibi bak anne
çocuğu besle o bunu yemez ,şunu yer,hava serinse böle giydir....
gece uyusada sen mama ver
ayyyy bi görsen annemde istersen tartın alıncada tartarsınız dedi....
çok zor ama annemde bunalıyor iki çocuk olunca tek bebeklede şenleniyor bide bizim aliş doğunca özel bakımda kalınca annemde hep ömerle ilgilendi
sonrada aliş sarılıklı olunca beslenmesi bakımı daha zordu o yüzden alişi ben ömeride annem baktı 38 gün ....gerçektende ömerle annem arasında kıskanılcak bir bağ var tabiki aliyide çok seviyor ..ama ömere zaafı var....her yemekte ömer annemin kucağında alişte babasında....
yanlız alişteki bu aşırı baba düşkünlüğü beni düşündürüyor
dışardan geldiler eşim elinde poşet olduğu için aliyi bana verdi o dk.başladı ağlamaya ve babasını takip ediyor adam poşetleri buzdolabına koyuyor o ağlıyor ve ona bakıyor
acaba beni sevmiyormı diyorum....şimdi kaç saatir babaının yanında benim yanıma 3 kere geldi düşünn.....
emzikli olan cadı inci :)))) diğer kuzum ipeğim :)))))
ay canım maşallah kuzluara. allahım sağlıklı uzun ömürler versn. bahtları açık olsun.
dirim ismi ne canım bu ilacın. bizmkide isil isil gerçi geçmek üzere ama . hani kötüleşirse aklımda olsun.evet karışımlı ilaçlar var
bana verilen ilaçta baya etkili geldi
ilk sürüşte kızarıklar yarı yarıya düştüüü