Arkadaşlar ikiz gebelikte birisi boş dedi doktor

seyma0617

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
13
6
1
28
Arkadaşlar dün doktor ikiz gebelik var dedi birisi 6+1 dedi diğeri 5+2 haftalık dedi. Bugün başka bir doktor evet iki kese var ama birisinde bebek yok dedi ölmüş dedi direkt ex yazdı rapor olarak ama kese vardı çok üzüldüm geldiğimden beri ağlıyorum öldügünü nerden anladınız dedim göremiyorum dedi sizin başınıza böyle bir şey geldi mi Allah aşkına yardım edin.

O neymıs oyle . 5+2 haftalık olanda bişi gozukmez ki ex olsun tovbe yarabbim. Bı kac gun sonra baska dr a kontrole gıt oyle lap dıye .. hay Allah'ım. Uzulme sen dur bakalım

Kimseye de söylemedim içimden o kadar kötü oldum ki kasıklarım falan agrıdı üzünt
Haftaya başka doktora da gidin bence o zaman kesinleşir ne olduğu ayrıca üzülmeyin stres yapmayın diğer bebeği de düşünün inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Haftaya başka doktora da gidin bence o zaman kesinleşir ne olduğu ayrıca üzülmeyin stres yapmayın diğer bebeği de düşünün inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
İnşallah ya birde bir gün arayla bir gün bir doktor direkt ikiz dedi bir gün sonra diğeri yok dedi

Benim de ikiz gebelik çok erken bence. 6. Haftayı doldurunca bir daha görün doktora bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…