arkadaşlar ikizlerinizle nasıl yolculuk yapıyorsunuz?

hituci

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
1.932
31
683
Samsun
merhabalar...ailem uzakta olduğu için çocuklarla sık sık yolculuk yapacaz Allah nasip ederse...
ilk iki yolculuğumuz 3. bir yardımcı şahışla oldu.eşim arabayı kullandığı için...siz nasıl yolculuk yapıyorsunuz?gece yolcuğunu deneyen varmı?gece yolcuğunda uyurlamı acaba???

canım biz araba kolyuğu almıştık 13 kiloya kadar olanlardan onlara koyuyorduk bebekleri ama uzun yola pek gitmemiştik.2 saat civarı hep.

teşekkür ederim canım ilgilenip cevap yazdığın için.başka kimse yolculuk yapmıyo galiba.biz 6 saatlik yolculuklar yapıyoruz mecburen.gece yolculuğu yapsak tek başıma bakabilirmiyim acaba diye düşünüyorum.gündüz tek başıma bakmam mümkün değil yolda.

Hituci biz henüz en fazla 2 saat yolculuk yaptığımız için cevap yazmadım ama tek başına ne gece ne gündüz idare edebileceğini düşünmüyorum.onları zapt etmek çok zor olur,gözünü korkutmak gibi olmasın ama eşinle birlikte git.gerekiyorsa seni bırakıp dönsün.bizde yazın(temmuzda) 14 saatilk yolculuk yapacağız mecburen,bakalım neler oacak.şimdiden strese girdim ben.yolu parça parça gitmeyi düşünüyorz,off ya bak aklıma geldi içim daraldı yine

rica ederim canım.ben aralarına geçip emziriyordum gerekirse ya da biberon zor ama gece uyurlar herhalde bi de araba uyku etkisi yapıyor.ne bileyim şimdiden sıkıntı yapmayın.yola çıkmadan dua edin ve kabul olacak çocuklar rahat duracak deyin ben her işimde böyle yapıyorum hep rastgidiyor.siz süper annelersiniz her şeyi halledersiniz korkmayın.ben oğullarım doğmadan biz voltranı oluşturuyoruz diyordum.doğdular gene öyle.ikiz annesi olmak bammmbaşka bişey çok güzel..çok şanslısınız çoookkk

uzun yolculukta da kısa yolculukta da hep oto koltuklarındadır bizimkiler,
sevdikleri az yer kaplayan bir iki oyuncak yeter
zaten gündüz etrafı seyrederler,gece de sakin bir müzikle uyuyup kalırlar..
Yollar çok güzel,beslemeye emzirmeye ihtiyaç duyduğunda çek kenara,besle,
altını değiştirmek gerekince ben bağaj arkasına bir battaniye serer üzerinde değiştiriverirdim
sık sık yolculuk yaptıkça onların neleri sevdiğini keşfedeceksin..
Kolay gelsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…