Arkadaşlar ilacımi bıraktım çok kötüyüm

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Kızlar anksiyete bozukluğu var ve suan yeni gebe olduğumu öğrendim 1 hafta oldu ilacı bıraktım çok çok kötüyüm berbat durumdayım içim daralıyor hep karamsarm sosyal anlamda da hiç iyi değilim zaten insanlarla rahat iletism kuran bir insan değilim iyice içime kapandım öyle halsiz öyle mutsuz öyle umutsuzm ki biliyorum böyle olmama sebep yok ama bu hastalık ömrümü yedi. Bana biraz teselli verin bu arada sosyal fobim var ve is yerinde de ciddi bir mobing görüyorum yapayalnızm

Canim merhaba hamileligin hayirli olsun oncelikle bak ne guzel haber guzel seylere odaklan ben kotuyum kotuyum dedikce iyi olamazsin butun bunlari bir kenara birak hayatinda bebisinle beraber yeni bir donem baskiyor bunlari dusun

Doktor kontrolünde mi bıraktınız kendi kendinize mi? Kendi kendinizeyse normal, daha ağır bir duruma bile düşebilirsiniz. Doktorunuza danışın lütfen ilacınız için.

İlacı neden bıraktınız? Doktorunuzla konuştunuz mu bırakmak için? Birden bırakılmaz ki ilaç.

Dr mu kesti ilacı kendi kendine mı bıraktın? Dra gidip anlatsaydın hamilelikte zararı olmayan ilaçlar da var verebilirdi.

Böyle birden bırakmak daha kötü bir sonuç verir. Anksiyete bozukluğu kolay kolay üstesinden gelinecek bir hastalık değil malesef. Drunuza gidin ve durumu anlatın size mutlaka ona göre ilaç verecektir. Ben hamilelikte bu hastalıktan dolayı ilaca devam eden biliyorum zaten bebeğe diğer türlü daha zararlı olabiliyor. Lütfen kontrole gidin

Kızlar anksiyete bozukluğu var ve suan yeni gebe olduğumu öğrendim 1 hafta oldu ilacı bıraktım çok çok kötüyüm berbat durumdayım içim daralıyor hep karamsarm sosyal anlamda da hiç iyi değilim zaten insanlarla rahat iletism kuran bir insan değilim iyice içime kapandım öyle halsiz öyle mutsuz öyle umutsuzm ki biliyorum böyle olmama sebep yok ama bu hastalık ömrümü yedi. Bana biraz teselli verin bu arada sosyal fobim var ve is yerinde de ciddi bir mobing görüyorum yapayalnızm
Senin iyi bir arkadaşa ihtiyacın var.

Kızlar ne güzel yazmış siniz çok tşk ler varlığınızı bilmek çok güzel durduk yere herseye ağlıyorm şimdi bile ilacı kendim bıraktım dr à daha gitme fırsatım olmadı

Canım benim emin ol hiç sağlık sorunu olmayanlar bile hamilelik hormonları yüzünden senin gibi hissediyor :) sen bol bol kuran dinle (özellikle inşirah suresi), sağlıklı beslen, temiz havada yürüyüş yap, hislerini bebisine anlatan günlük tut eminim zamanla kendini çok daha iyi hissedeceksin.

Kendiniz biraktiysaniz zorlanirsiniz .Hamileliginiz cekilmez hale gelebilir.Ben kendim biraktigimda hep basa dondum .Doktorunuz size farkli ilaclar verebilir.Vakit kaybetmeden doktorunuzla gorusun.

Canım öncelikle bebişin hayırlı olsun. Bende de uzun süredir anksiyete ve panik atak rahatsızlığı var, 1 yaşında bebişim var. Hamilelik öncesi bende ilaç kullanıodum, psikiyatrım hamileliktede kullanılcak bi ilaç verdi zararsız bi şekilde hamileliğim geçti. Doktoruna durumunu anlat çok kötüysen yerine bi ilaç vericektir. Çok geçmiş olsun

Kızlar istanbul da yeniyim bu psikıatrı konusu da malum biraz ticarete dökülmüş o yüzden dr bulamadım daha güvenemiyorum. Bilen biri varsa tavsiye edebilir ler mi cumartesi hemen gideyim :KK61:

Canım öncelikle bebişin hayırlı olsun. Bende de uzun süredir anksiyete ve panik atak rahatsızlığı var, 1 yaşında bebişim var. Hamilelik öncesi bende ilaç kullanıodum, psikiyatrım hamileliktede kullanılcak bi ilaç verdi zararsız bi şekilde hamileliğim geçti. Doktoruna durumunu anlat çok kötüysen yerine bi ilaç vericektir. Çok geçmiş olsun
Cnm özel den ilaç adı yazar misin şu surup olanı mi diyosun acaba merak ettim

Back
X