arkadaslar iliski yasakmi

zulalcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
131
0
96
Belçika
arkadaslar transferimizin birinci gunu dr iliski serbest dedi ama biz pek inanmiyoruz korkuyoruz yada sizin drlariniz ne dedi serbestmi cok merak ediyorum

burada kesinlikle yok diyorlar canım ya, 2 transferim oldu ikisinde de yasaktı, hem sölüyorlar hem verdikleri kağıtta da yazıyor... yurtdışında baska mı prosedür bilemiyorum ama mantıklı gelmiyo açıkçası...

merhaba doktorun söylediğini yanlış anlamış olabilirsin çünkü poztif olduğunda bile üç ay ilişki sokıncalı olduğunu söylüyorlar

zulalcat aman sakin burda %100 emin oldugum tek sey yasak oldugu ,hatta hamile kalsanda uzak dur iliskiden ,cunku rahimde kasilmalara sebeb oluyormus ve dusuk tehdidi diyor doktorlar ,hele tup bebek de cok doktor uzak durun diyor iliskiden ,,,kesin sen yanlis anladin doktoru yurddisinda mi yasiyorsun belki ufak bir dil sorunu falan olustur ,hicbir doktor onermez iliskiyi

cnm benim ilk denemem olucak yumurtalarım toplandıı ama şimdiden yasaklandııı transfer olupp sonuç alana kadar yasak dedii doktorrrrr bencede yanlışş anlamışş olabirsinn yada doktorun çok radikall

bizdede yasakti hatda hemsirem bana dediki egerki tutarsa ilk 3 ay iliski yasak dedi,inanmyicaksiniz ama biz en yumurta toplama isleminden önce girmisdik iliskiye ve bugüne kadar girmedik...
Ya tabiki baska yöntemlerle hal etdik isteklerimizi )) ama iliskiye girmedik..

Ben Antalya Tup Bebekte tedavi goruyorum ve benim doktor iliski yasak degıl dedi.. hatta ilk gunden beri girebilirsiniz dedi..
Hatta transferden sonra bizi yatarak odamıza goturmuyorlar tekerlekli sandaliyeye bindirip goturuyordar...odaya girip girmez giyinip gidebilirsiniz diyorlar..
Biz esimle hala iliskilere girmedik, nedense korkuyoruz...ama yasak degil diye biliyoruz

kesinlikle yasak... bu kadar kişi yasak olduğunu belirtmiş zaten... sizde maddi manevi bu yolda emek harcarken, bir süre bu yasağa katlanın... ayrıca bu dönem üzerine düşmen gereken çok daha önemli konular var arkadaşım...

ben yasak mı diesormadım bile bize 9 ay yasak koydum kendim:) bebişlerden önemli değil:)

Back
X