E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
ya arkadaşlar ilk bebeğini aldıran kisinin bi daha bebeği olmazmı?öyle duyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.merak ettimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar ilk bebeğini aldıran kisinin bi daha bebeği olmazmı?öyle duyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.merak ettimm
ya arkadaslar belki bana kızacaksınız ama bende çok istiyordum bebek ve su an 3 haftalık hamileyim.ama hamileliğimi öğrendiğimden bu yana psikolojim bozuldu bakamıyacakmısım gibi hissediyorum ve aldırmayı düsünüyorum.çevremdekiler bi aldır bi aldırma diyor.bende bidaha olmaz die korkuorm offff..
ya arkadaslar belki bana kızacaksınız ama bende çok istiyordum bebek ve su an 3 haftalık hamileyim.ama hamileliğimi öğrendiğimden bu yana psikolojim bozuldu bakamıyacakmısım gibi hissediyorum ve aldırmayı düsünüyorum.çevremdekiler bi aldır bi aldırma diyor.bende bidaha olmaz die korkuorm offff..
Allah bebeğini rızkıyla ve sana verilen sabrıyla,şefkatiyle gönderir.
bakamamak fikri aklında bile geçmesin..
Annelik güdüsü Allah tarafından verilen öyle mükemmel bir şey ki sen bile sonra şaşıp kalacaksın kendine..
Hem etrafında sana aldır bebeği diyenlerin iyi niyetlerini bir daha gözen geçirmeni tavsiye ederim ben sana.
Senin durumunda olmak isteyen o kadar çok arkadasımız var ki..
Sen en iyisi bolca şükret ve başkalarının dediklerine kulağını tıka..
sevgiler a.s.
ya arkadaslar gerçekten sağolun.midem bulandıkça basım döndükçe acıktıkça sinir oluyorum.sanki o yokken daha mutludum.ne bilim yaa özgürlüğüm kısıtlancak su anki halim gibi olamıyacağım ..kilo alacağım offf halbuki bebisimi çok istiodum taaki içime girene kadar...simdi istemiom gibi aldırıp aldırmamakta kararsızım