Arkadaşımın abisine aşık oldum ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

_eros333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
5
0
1
21
Selam ilk defa böyle birşey yazıyorum yazım yanlışlarım varsa affedin lütfen 5,6 yıla yakın tanıdığım bir arkadaşım var kendisi ablamın arkadaşı olur ama bende onlarla takılıyorum 6 yıla yakındır kendisini tanıyorum benle son 2 yıldır yakın ablamla ise 5 yıldır içli dışlılar arkadasım 3 kardeş en kücükleri kendisi bir abisi ve bir ablası var abisi ortanca cocuk. Son 2 yıldır yakınız dedigime bakmayın ablamla yakınlarken de evlerine gitmişligim var lakin abisini hiç görmemistim gördüysem de öyle pek dikkat etmedim sakallı ve esmer biri olduğu için ilgimi hiç çekmemişti. Zaten aramızda da epeyce bir yaş farkı var arada bir kendisini kafede görüyordum arkadaşım bu abim demese tanımazdım yani bu yıl arkadasımın ablası sürekli bana "keşke biraz daha büyük olsaydın seni bize gelin alırdık" Gibi seyler söylemeye basladı bende sadece gülerek cevap verdim. Arkadasımın suanki eşiyle tanısma yemeği oldu o gün abisini net bir sekilde gördüm kendisine içeçek falanda götürdüm gözüme yakısıklı gelmedi ama cekiciydi tanısma yemeginde herkesin onun sözünü dinlemesi beni cok etkiledi yemek de sürekli kacamak bakışlar attım o ise bana hic bakmadı tanısmaya yemegi bitti aradan bir kaç gün geçti arkadasıma abin de iyiymiş he gibi şakalar yaptım gayet dogal karsıladı şakalarıma eşlik etti nişan günü geldi cattı ama ben yerimde duramıyorum sürekli abisine bakma ihtiyacı duyuyorum arada abisi de benim oldugum tarafa bakıyor ama ablamla beraber oturdugumuz için kime baktığını anlıyamıyorum. Nişan bitimine kadar aramızda hicbir sey olmadı nişan bitiminde arkadasımın evine gececektik eve götürecek bir kaç eşya vardı salon sahibiyle abisi konusuyordu bende onların yanındaydım abisi bana bakıyordu ama salon sahibine laf anlatıyordu? arabaya eşya götürmeye gidecegimiz de bana iki tane araba var hangisi ile gelmek istersiniz dedi seninki dedim bagajı actı elimdekileri alıp koydu falan eve geldik iceri eşyalar geri götürülecekti 2 tane boş karton aldım elimden aldı kartonları hepsini sen alma ben taşırım dedi alıp iceri girdi içeri girerken de arkadaşım "abi diger kutu hemen arkanda uzatıversene" demiş uzatmamış bile o gün etkileşimimiz o kadardı gel zaman git zaman ben abisine fena tutuldum o günün akşamı bir hata yapıp her yerden ekledim gt yaptı tabi ki bakışıyoruz bir birlerimizi gördüğümüzde ama uzun uzun değil snapten gönderme de yapıyorum ama tık yok 84 günlük snap serimiz olmuş ben de dayanamadım artık bi bahane bulucam dedim hastane snapi atmış geçmiş olsun dedim dügün snapi atmış nerde diye sordum ama hep kısa kısa sohbetler uzamadı hiç konu arkadaşlarından beni begenenler olmuş nişanda hepsini reddetim. Kardeşi de baya destekler oldu sakalaşıyoruz falan evlerine gittigimde abisini üstsüz falan da gördüm bir sürü şey oldu ama hic biri kişisel bir şeye dayanmadı ta ki sarhoş olup yazana kadar... Evet gidip yazdım hatta yazmadım yazdırdım cok sarhoştum arkadaşım yazdı benim yerime saat gece 2 gibiydi hal hatır sordum ilk alttan flört eder gibi "nasıl oldugunu merak ettim" Falan yazıyorum demesin mi ben senin ne amacla yazdıgını anladım şuanlık öyle birşey düşünmüyorum. Kardeşi evleniyordu dügününe az kalmıştı ona da dans edin falan demisti bende meseleyi oraya cektim ortaya cıkmayı sevmiyorum dedi iyi geceler diyip kapattık konuyu dügün vaktı geldi yakın arkdaslarından biri beni dansa kaldırmak istedi arkadaslarım cok zorladı et diye cocuk da israr edince kabul ettim dans ederken oda kuzeni ile dans ediyordu hanş ortaya cıkmayı sevmiyordu? Üzüldüm ilk sonra arkadası ile bizi görünce sok oldu moreli düstü. Zaten sahroşlardı direkt anladım. sucluluk duymaya basladım tabi dik dik ona bakıyorum oda bana kaçamak bakıslar atıyor ama eskisine göre daha uzun düğün boyu bakıstık hala aramızda birsey yok :( aramızdaki yas farkı da 5 yas

Ergen cumasına denk geldim galiba.

Çatır çatır seksli konulardan bakışma aşamasına nasıl düştüm bilmiyorum.

Neyse tatlım. Aşk değildir o aşk olsa duramazsın.

Birini tanımadan sevemezsin.
Seninkine aşık diyemezsin o yüzden.
Tanımak için bence aynı evde yaşamak, uzun tatile çıkmak, uzun yola gitmek,en sinirlendiğinde insan canlısına karşı neler yapıyor görmek, annesine davranışı, ailesi içinde genel davranış kalıbı, iş hayatında varolduğu konum, arkadaşları, arkadaşlarının alışkanlıkları, kendi temzilik alışkanlıkları.

Özellikle aile,iş, arkadaş ortamları oturmamış birini anlam atfetmek bile yanlış.
Ailede dengeler değişecek o büyüdükçe bakalım edilgen mi olacak
İş yeri nasıl olacak
Arkadaşları evlilikte neler yapacak bu kişinin beyni nelerle yıkanacak

Ohoo.

En başından beri sanki siz kafada kuruyorsunuz gibi geldi yok şöyle baktı yok böyle baktı morali bozuldu vs. Size karşı ilgisi olsaydı bunu anladığı zaman zaten o da size bir adım atardı, reddetmezdi. Çocuk ''öyle bir şey düşünmüyorum'' dediği halde neden sonrasında konuyu dansa getirdiniz ki? Bu kadar ezilip büzülmenin ne anlamı vardı.

Kibarca eddedilmişsiniz daha fazla üstelemeyin salın. Sizin yaptığınız yüzsüzlüğe giriyor bu saaten sonra yazmaya devam ederseniz. Bunu erkek yapsa tacizci deriz malum.

Ergen cumasına denk geldim galiba.

Çatır çatır seksli konulardan bakışma aşamasına nasıl düştüm bilmiyorum.

Neyse tatlım. Aşk değildir o aşk olsa duramazsın.

Birini tanımadan sevemezsin.
Seninkine aşık diyemezsin o yüzden.
Tanımak için bence aynı evde yaşamak, uzun tatile çıkmak, uzun yola gitmek,en sinirlendiğinde insan canlısına karşı neler yapıyor görmek, annesine davranışı, ailesi içinde genel davranış kalıbı, iş hayatında varolduğu konum, arkadaşları, arkadaşlarının alışkanlıkları, kendi temzilik alışkanlıkları.

Özellikle aile,iş, arkadaş ortamları oturmamış birini anlam atfetmek bile yanlış.
Ailede dengeler değişecek o büyüdükçe bakalım edilgen mi olacak
İş yeri çok seksi genç kızların geldiği bir yermi olacak
Arkadaşları evlilikte neler yapacak bu kişinin beyni nelerle yıkanacak

Ohoo.
Kibarca eddedilmişsiniz daha fazla üstelemeyin salın. Sizin yaptığınız yüzsüzlüğe giriyor bu saaten sonra yazmaya devam ederseniz. Bunu erkek yapsa tacizci deriz malum.
Tacizci denilecek bir durum yok mesaj atıp karsılık alamadığım zamandan beri kendisi ile aynı ortamda olmaktan bile kaçıyorum karşı tarafı rahatsız ettiğim bir durum olsaydı eminim kardesine veya bana acık acık söylerdi
İlgisi olsaydı çoktan karşılık verirdi diye düşünüyorum. Zaten kibarca düşünmediğini söylemiş açık açık.

Tacizci denilecek bir durum yok mesaj atıp karsılık alamadığım zamandan beri kendisi ile aynı ortamda olmaktan bile kaçıyorum karşı tarafı rahatsız ettiğim bir durum olsaydı eminim kardesine veya bana acık acık söylerdi
''yazmaya devam ederseniz'' olarak belirttim zaten. Açık açık istemediğini ve düşünmediğini söylemiş. Siz hala bana bakıyor ben baskasıyla dans ederken morali bozuktu gibi şeyler diyorsunuz. İlgisi olsa ve sizi kıskansa zaten bir adım atardı bu yönden düşünün. Belki sevdiği birisi var. Salın o yüzden sizde hayatınıza odaklanın üzülmeyin.

Acaba sizin hormonlarınız mı yüksek? Mast. falan yapın ama onun fotosuna bakmadan.

''yazmaya devam ederseniz'' olarak belirttim zaten. Açık açık istemediğini ve düşünmediğini söylemiş. Siz hala bana bakıyor ben baskasıyla dans ederken morali bozuktu gibi şeyler diyorsunuz. İlgisi olsa ve sizi kıskansa zaten bir adım atardı bu yönden düşünün. Belki sevdiği birisi var. Salın o yüzden sizde hayatınıza odaklanın
Bu konuda cok haklısınız belki moreli bozuk degildir ben kuruyorumdur ama cevremden de onay alınca malesef kendimi cok kaptırdım en ufak hareketini bile cok abarttım

Konuyu cinsellige cekmeden duramıyorsunuz herhalde sizde gidin bir p*rno izleyin aq
Küfür ettiğin için seni şikayet ettim.

Belirsizliğin, karışık sinyallerin "koskoca hayır" olduğunu, hormonlar gereği bazı eylemlere "ihtiyacımız" olduğunu öğreneceksin ama kapalı fikirli olduğun için bu yorumlarla değil 5-10 senede can sıkıcı tecrübelerle öğrenebilirsin. Herkes kapalı fikirliğin bedelini öder öyle ya da böyle.

Son düzenleme:
Adam açık ve net bir şekilde reddetmiş hani sürüncemede bile bırakmamış, hala bana bakıyor, arkadaşıyla beni görünce şok oldu, morali bozuldu diyor 🤦🏻‍♀️ adamın umrunda bile değil yahu. Tamamen senin kafada kurmandan ibaret şu anlattıkların.

Adam açık ve net bir şekilde reddetmiş hani sürüncemede bile bırakmamış, hala bana bakıyor, arkadaşıyla beni görünce şok oldu, morali bozuldu diyor 🤦🏻‍♀️ adamın umrunda bile değil yahu. Tamamen senin kafada kurmandan ibaret şu anlattıkların.
Zaten yaşlarda belli değil. İki öpse etraftan tepki yiyeceğine oğlan gider taşla date eyler daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X