- Konu Sahibi EU1
yok canım yaa ama kürtajı yapann dr çok önemli.ben ilk kürtajımdan 20gn sonra tekrar gebe kaldım.deedimya önemli olan kürtajın profesyonel dr tarafından yapılmasu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deryacığım bugün canım çok sıkkındı ama senin vazgeçtiğin haberini görünce çok sevindim zaten diğer arkadaşların yazılarınıda takip ettim özellikle fakeloveın senin okuman için yazdığı yazıyı görünce içinde bi can taşıyan insan onu öldüremez dedim bu yazıyı okuyunca canım seni şimdi tebrik ediyorum karanını vermişin eşinde sevecektir hiç korkma o melek onunda canı çünkü Allah'ım bizlere nasip eder inş.
ya arkadaşlar ilk bebeğini aldıran kisinin bi daha bebeği olmazmı?öyle duyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.merak ettimm
ya arkadaslar belki bana kızacaksınız ama bende çok istiyordum bebek ve su an 3 haftalık hamileyim.ama hamileliğimi öğrendiğimden bu yana psikolojim bozuldu bakamıyacakmısım gibi hissediyorum ve aldırmayı düsünüyorum.çevremdekiler bi aldır bi aldırma diyor.bende bidaha olmaz die korkuorm offff..
tesekkür ederim arkadasım.yarın çarsamba doktora gidicem iste.sanırım esim istesede istemesede aldırmıycam..çünkü hamiş olduğumu bende örendiğimde sizlerle hemen paylasmıstım çok heyecanlıdım nasıl seviniodum.he yine bi heyecan var bende yok değil ama kafam karısık.aldırıncada üzüleceğimi çok iyi biliyorum korkuorm ..doktora gidicem ilaç falan verecekmi bakalım.ben k orunmadım istiyodum bebis.esim olmaz düsüncesiylemi nedir korunmadı.çok kızıyorum zaten esime.konusmuyorum da kaç gündür.o istemio die bende bu sefer heves kalmıo anladın dimi beni.bana kızmayın nolur:1no2: