arkadaslar imex ne ise yarıyor acaba

askmasaliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
130
0
0
35
İstanbul
*** Konu içeriğini düzenleme seçeneği ile boşaltmak / İçeriği değiştirmek, Resim vb silmek yasaktır***

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz ne yapabiliriz Allah aşkına? İnsanlar etkileniyor, sadece korkutuyorsunuz buradakileri başka bir şey değil.

öncelikle geçmiş olsun ,kuzenin en kısa zamanda pisikiyatrist e gitsin ne kadar erken giderse o kadar çabuk iyileşir hiç bir şeyi kalmaz inşallah

Arkadasinizi cin carpmamis, panik atak veya baska durumlardan dolayi bozuk psikolojisi su yuzune cikmis. Haciya hocaya degil psikologa gitmesi lazim.

Konu silmek yasak kk da.

ben bu sitenin kurallarını bilmiyorum ve arkadaslar korktugunu söyleyince bende kaldırdım konuyu degistirmek zorunda kaldım ama burda kimse kimseyi ne yazıkki anlamıyor ben yeni üye oldum bilmedigim icin konuyu actım yardım amaclı yasak oldugunu bilseydim kesinlikle acmazdım bu sitede hersey konusulıyor bu konunun yasak oldugunu bilmiyodum ..

Konu sahibi konuyu silip başka konu yazmış :1:

ben bu sitenin kurallarını bilmiyorum ve arkadaslar korktugunu söyleyince bende kaldırdım konuyu degistirmek zorunda kaldım ama burda kimse kimseyi ne yazıkki anlamıyor ben yeni üye oldum bilmedigim icin konuyu actım yardım amaclı yasak oldugunu bilseydim kesinlikle acmazdım bu sitede hersey konusulıyor bu konunun yasak oldugunu bilmiyodum

boyle konularin yasak olmasi bence sacma sonucta insanlarin basina hersey gelebiliyor ve herkese anlatamayabiliyor burda yasayanlarda varsa birbirine yardimci oluyor ve moral buluyor..

boyle konularin yasak olmasi bence sacma sonucta insanlarin basina hersey gelebiliyor ve herkese anlatamayabiliyor burda yasayanlarda varsa birbirine yardimci oluyor ve moral buluyor..

Sayın isil35izmir,
hamile hanımlar var, eşleri gece vardiyasında çalışan ve yalnızken korkan hanımlar ve 18 yaşın altında gençler var, bu tip konular açıldığında ciddi derecede etkilenip, okuduğum konu yüzünden gece uyuyamadım, kabus gördüm diye konular açılıyor zira siz birşey paylaşıyorsunuz, başka bir üye bende şöyle birşey yaşadım diye paylaşımda bulunuyor, insanlar ard arda yazılanları okuyunca korkuyor.
Hem bizler böyle konularda yetkin insanlar değiliz, bilen, yaşananlara çare üretebilecek kişilerle paylaşılması daha sağlıklı olur, burada korkudan başka birşeye sebep olmuyor çünkü.

Back
X