arkadaşlar infertilite konusunda dr. tavsiyeleriniz

saymes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
13
0
86
Denizli
arkadaşlar istanbul avrupa yakasında infertilite konusunda dr. tavsiyelerinizi yazarmısınız

Ben doktorumdam çok memnunum ama bağdat caddesinde.
Bende Kasım ayında aşılama yaptırıcam kısmetse
İki tanıdığım bu doktorda tüp tedavisi görerek ilk denemede hamile kaldı.

bitki uzmanı var şişlide bnm arkadaşım altı sene uğraştı oraya gitti iki ayda hamile kaldı bnde başladım tedaviye iki ay oldu kistim düştü ama bebiş yok hayırlısı olsun... senn sorun neydi

Yıllar önce Denizlide bir doktor vardı. Geçenlerde tv'de gördüm. Şimdi İST'da galiba. adı ARET KAMAR. Adından da anlaşılacağı gibi yabancı bir doktor. Ben ona gittikten sonra hamile kalan çok duydum.

Bende aret beyde tedavi görenlerdenim. Tedavim boyunca hem tıbbi olarak hemde insan olarak mükemmel biri olduğunu gördüm. şiddetle öneriyorum. Bu bir ekip işi ve tedavim süresince tüm ekibin bana olan destediğini hissettim. Ayrıva ücretsiz psikolog desteğide alabilirsiniz.

Yıllar önce Denizlide bir doktor vardı. Geçenlerde tv'de gördüm. Şimdi İST'da galiba. adı ARET KAMAR. Adından da anlaşılacağı gibi yabancı bir doktor. Ben ona gittikten sonra hamile kalan çok duydum.

Aret kamar iyi bir doktormuş bende o şekilde duydum ve ön görüşmeye gittim ama maddi acıdan bakınca biraz pahalı geldi bana bende
o yüzden vazgeçtim orada tedavi olmaktan.

Back
X