Tubbebek ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var

Kalitesini söylemediler sadece transfer olurken kağıtta transfer edilenlerin 8 ve 6 hucreli olduğu yazıyordu
Merhaba, 8 ve 6 hücreli embriyolar 3. Gün embriyosu.bende 40 yaşındayım 3. Gün embriyom var 8 hücreli bi tane ikinci opuyu baharda düşünüyorum bence tekrar Opudan ziyada elinizdekilerden sonuç almaya bakın hiç belli olmaz tutabilir ben neden ikinci opuyu olacağım bir çocuğum daha olursa dondurmak için yada çift embriyo transferi yapıp şansı arttırmak için. Yine de son karar tabiki sizin♥️Allah şansımızı bol etsin.

Merhaba arkadaşlar ben 41 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Geçen yıl bir başarısız tubbebek denemem oldu kalan 3 embiro donduruldu. Şimdi ben tekrardan tedaviye başlamak istiyorum ama dondurulmuş embirolari mi kullansam yoksa başka yerde sıfırdan mi başlasam bilemedim kafam çok karışık bu konuda sizinde fikrinize ihtiyacım var siz olsanız ne yapardınız? Ayrıca İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz doktor, hastane varmı?
Selam sıfırda genetık yapa bılırısınız yaşda var ,

Neden elinizdeki embriyolara şans vermek istemiyorsunuz. Bence onlara şans verin hali hazırda üç adet embriyonuz varmış baştan başlamak biraz yıpratıcı olabilir tedavinin nasıl ilerleyeceğini insan bilemez. Belki ilk transferde hamile kalacaksınız Nasiptir bu işler yaşınızdan dolayı çift embriyo transferide olabilirsiniz şansınız artsın diye Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏

Yine de tabi ki siz nasıl uygun görürseniz biz ne desek de siz durumunuzu daha iyi bilirsiniz inşallah hakkınızda hangisi hayırlısıysa o olsun 🌺

Back
X