Doğuma Hazırlık arkadaşlar isim konusunda acil yardımınıza ihtiyacım var....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

MBASATAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
76
1
96
40
Antalya
bebişim allah izin verirse eylülde kucağımızda olucak cinsiyetide kız.ben ada eşimde su ismini seviyor ve istiyordu.bende ada su olsun ozaman dedim sizce nasıl bir isim fikrinize ihtiyacım var.birde yeni isim önerilerinize....hadi kızlar yardıma....:23:

cnm ada ve su isimleri gzl fakat birlikte koyduğun zaman bnce çok anlamsız bi hale geliyo adanın anlamıyla zaten 4 tarafı suyla(denizle) kaplı kara parçası bu ismin yanına bide su ekliosun kara parçası ve su anlamı direk bu oluyo eylülde doğuyo diye eylül koy diyen çok olmuştur eminm o yzden eylül koy demicem :)))) adanın yanına bnce başka isim düşünebilirsn yada su nun yanına
- eflin ada
-alya su gbi.....

cnm ada ve su isimleri gzl fakat birlikte koyduğun zaman bnce çok anlamsız bi hale geliyo adanın anlamıyla zaten 4 tarafı suyla(denizle) kaplı kara parçası bu ismin yanına bide su ekliosun kara parçası ve su anlamı direk bu oluyo eylülde doğuyo diye eylül koy diyen çok olmuştur eminm o yzden eylül koy demicem :)))) adanın yanına bnce başka isim düşünebilirsn yada su nun yanına
- eflin ada
-alya su gbi.....

tşk ederim arkadaşım cevabın için doğru bir yere değinmişsin....evet bunu değerlendiricem

tercihim senden yana. Sadece ADA olsun. kulağa hoş geliyor ve çok sade bir isim. artık isimlerin sonuna SU ismi gelmeye başladı. sevemedim bir türlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
ADA ismini ben de çok beğeniyorum ama geçen avm de bir kadın oğluna ada diye bağırınca soğudum, ben unisex isimleri sevmiyorum, su ismi de mana olarak güzel ama dalga geçilmesi muhtemel, ayağaıma kara sular indi, bir içim su biliyorum iğrenç ama duyuyoruz

Eylulde dogacak kiz cocugu icin en guzel isim Eylul ya:) ona birileri ismini sordugunda benim adim eylul bu aada ben eylulde dogmusum diyecek ve herkes aaaaa ne guzeel diyecek:) Su ismi biraz zor degil mi? Eylülcümm, Eylülüm, eylülcügüm gibi sevgi dolu kullanilabilir ama Suyum, sucum, sucugum olmuyor yaw :)))) Adam, adacim, adacigim.. :)

Gülce: Gül gibi, güle benzeyen
Gülsüm: Hz. Muhammed (S.A.V.) kızlarından birinin adı, iyilik, güzellik
Nilda: Mucize, cennet kapısandaki meleklerden birinin adı

ben su ismini hiç sevmiyorum ek olarakda sevmıyorum.dalga geçilebilecek bir isim.yinede siz bilirsiniz tabi

ada ismi çok güzel bence ama yanında başka bir isim daha iyi olur.tek başına çok sade gibi:))bende ılgın masal düşünüyorum hadi sende benim topiğime yaz fikrini:))ALLAH BEBEĞİNE SAĞLIK VERSİN

bence de Ada.Su çağrıştıran isimler güzel ama su hem çok kısa hemde biraz kaba geliyor kulağa.benim adım Pınar,kızımın adı Nehir,ikincide kız olsaydı Irmak olacaktı.Erkek olunca Mete koyduk:)Kızıma iki isimden birini düşünmüştüm Nehir yada Ekin.Ekin ismi de anlam olarak güzel ama sonu kin olunca içime sinmedi.Su ismi sadece Çağla Su olarak konulursa hoş olabilir.

Back
X