- 25 Eylül 2020
- 66
- 54
- 3
- 34
- Konu Sahibi fatmanur93
Merhaba arkadaşlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik erkek eşimle iki isim arasında kaldık ben Alparslan istiyorum eşim Erbatur istiyor sizce hangisi daha güzel 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alparslan daha güzelMerhaba arkadaşlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik erkek eşimle iki isim arasında kaldık ben Alparslan istiyorum eşim Erbatur istiyor sizce hangisi daha güzel![]()
Çok sağolunAlparslan daha güzelbelki de Erbatur duyulmamış pek o yüzdendir adıyla yaşasın hayırlı olsun sağlıkla gelsin
AlparslanMerhaba arkadaşlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik erkek eşimle iki isim arasında kaldık ben Alparslan istiyorum eşim Erbatur istiyor sizce hangisi daha güzel![]()
İsimleri duyunca biraz tuhafıma gitti ama Alparslan güzelMerhaba arkadaşlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik erkek eşimle iki isim arasında kaldık ben Alparslan istiyorum eşim Erbatur istiyor sizce hangisi daha güzel![]()
neden siz koymuyorsunuz?Alparslan maşallah güzel isim benimde oğlum olucak benim kaynanamgil koyucak
Bizim burda adetler böyle aile büyükleri koyuyo ama ben bir şey demiyom karşi gelsem koyarimdaneden siz koymuyorsunuz?
İnşallah sizinde içinize sinen bir isim olur koydukları sağlıkla gelir inşallahBizim burda adetler böyle aile büyükleri koyuyo ama ben bir şey demiyom karşi gelsem koyarimda
Amin canim seninde inşallahİnşallah sizinde içinize sinen bir isim olur koydukları sağlıkla gelir inşallah![]()
Aksam aksam yuzumu guldurdunuz, allahta sizi guldursun..:))Erbatur etobur gibi geliyor kulağa açıkçası.
Alparslan güzel isim.