- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
- Konu Sahibi cansumeryem
benim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en güzelini yapıyorsun galiba uff bende cok kötü sinir oluyorum lafta diyemiyorum ya biraz üstüm oldugu içiniş ortamından kimseyi sinir olacak kadar önemsemediğim için yok.
en güzelini yapıyorsun galiba uff bende cok kötü sinir oluyorum lafta diyemiyorum ya biraz üstüm oldugu için
he o var allaha şükürler olsun baska sorun yok :)yolda görsem selamlaşmayacağım insanı, iş ortamında umursayıp canımımı sıkayım ya boşver hiç görmezden gel. bi dert o mu var :)
görgüsüzle ugrasmak zorOlmaz mı. Hele ki bizde var bitane bi insan bu kadar mı görgüsüz bu kadar mı seviyesiz olur. yok gibi davranıyoruz artık yapacak bişey yok..
ayy düşman basına öyleleriVar tabi.....
Sürekli kendi deneyimlerinin doğru olduğunu sanan mesela onun perdesi güneşte solmuş benim solmadı sadece kararıyor yıkayınca eski beyazlığına dönüyor bunada arkadaş inanmıyor
deli mi neVar tabi.....
Sürekli kendi deneyimlerinin doğru olduğunu sanan mesela onun perdesi güneşte solmuş benim solmadı sadece kararıyor yıkayınca eski beyazlığına dönüyor bunada arkadaş inanmıyor