arkadaşlar kaçıncı haftada doğum yaptınız bebişler kaç kiloydu

Ben doktorumun daha ilk başta verdiği günde normal olarak yaptım doğumumu 2700 gramdı bizimki de..

Ben doktorumun daha ilk başta verdiği günde normal olarak yaptım doğumumu 2700 gramdı bizimki de..

şuan bebişin nekadarlık. düşük kilolu doğduğu için herhangi bir sorun yaşadın mı? benimki düşük kilolu diye doktor normal doğum yapamazsın deyip sezeryanla aldı.

şuan bebişin nekadarlık. düşük kilolu doğduğu için herhangi bir sorun yaşadın mı? benimki düşük kilolu diye doktor normal doğum yapamazsın deyip sezeryanla aldı.
şu anda 2 yaşında. doğumdan sonra toparlamıştı emzirme döneminde.Hiçbir sorun yaşamadık. Ama şimdi eksiğimiz var 2 kilo bir şey yemediği için.

39 haftalık doğdu kızım ve 3400 gr 50 cm

41 haftalıkken doğum yaptım.4 kilo doğdu biricik kızım.ama fazla kaldığı için derileri patates soyulur gibi soyuldu.son haftalar çok sabırsızlandım okadar çok yürüdümki doğumum kolay olsun diye ama ters olduğu için sezeryan oldu bide 41. haftaya kadarda bekledim belki sancılarla falan döner diye ama olsun şimdi sağlığı yerinde ya herşeye değer.

40.haftada sezeryan oldum.Oglum 53 cm, 3750 gr dogdu.Kendileri ayrica yan duruyordu, bi türlü dönmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…