Arkadaşlar kafayı yiyeceğim artık

arkadaşım eğerki bu inasanlar imalardan laf sokmalardan anlamıyorlarsa onları kırma zamanı gelmiş demektir.aonlara açık açık ben evimize bu şekilde girip çıkmanızı bu şekilde davranmanızı istemiyorummmm.bir daha çocukları getirirseniz içeri almayacağım bundan hiçte günah sahibi olmam.günahı boynunuza.valla benim eltimin oğluda öyleydi.biz eşimle yatarken pat diye yatak odasının kapısını açar içeri dalardı.ben annesinin yanında bunu tersledim kızdım.anneside bunu savunuyor.dedim hiç kusura bakma sen odana dalınmasını istiyorsan ben istemiyorum.ve birdaha tekrarlanırsa çok farklı şeyler uygulanırım dedi.yok küçükte falan filan dedim küçük falan değil.ayrıca küçükken yaptığı hatanın farkında olmazsa büyüdüğü zamanda aynı şeyi yapar.ve asla o tekrarlanmadı.şimdi evimde ne yapacaksa nevgül yenge yapabilirmiyim diye izin alıyor.

cnm sırf bu olsa giydiğim kıyafete kadar karışıyo kadın geçende şey diyo önceki işyerimde çok açık giyiniyomuşum şimdiki yerdede rüküş olmuşum dedim ben yerine göre giyiniyorum canım ay bilemiyorumda artık yani baya bi değişim var sende öle diyo ay sıyırcam vallahi en sonunda:52:

Aa pes dogrusu!

Canim valla ne kadar sabirlisin? Kadin resmen sana takmis kafayi.

Buna olumsuz birsey de denmez ortaligi ayaga kaldirir bence :1:

Back