arkadaşlar kaliteli zaman geçirmek için neler yapıyorsunuz?

Maşallah sana canım :46:
Nasıl başarıyosun bunu merak ettim doğrusu :ssz:
Kaliteli zaman geçirmeye mutfaktan başlayabilirsin bence :52:
Ayrıca sofranın bekletilmesi sofranın bereketini götürür derler. Hem toplasan 5 dakikanı almaz :97:
Gözünde büyütmemelisin canım. Büyükler hep söyler sofra ortada bekletilmez diye bi bildikleri vardır elbet :68:

İkinizde memursunuz çalışıyosunuz bu kadar sıkıntı olduğu halde bi bulaşık makinesi neden almıyosunuz anlayamadım :44:

Eşiniz halıları mı yıkadı? :53:
Canım bence zamanımızı nasıl daha kaliteli geçirebilir demen yerine zamanımı nasıl daha kaliteli geçirebilirim desen daha mantıklı olurdu :10:

yahu vurmayın artık tamam :)) bu konuyu ben AÇMADIM, konu benim değil, ben zamanımı iyi geçirdiğimi düşünüyorum zaten. :)
eşim çalışmıyor benim ben memurum borçlarımız var o yüzden bulaşık makinesini ancak seneye alıcaz ve rahat edicez inşallah.

iş hayatına alışamadığımdan akşamları resmen ölü gibi oluyorum, çoğunlukla yemekten sonra uyuyakalıyorum, çoğu zaman eşim topluyor masayı. yemek de yapar, soba da yakar, halı da yıkar sağolsun hiç laf etmez, hiç üşenmez. görev paylaşımımız var, ben de çamaşırları yıkayıp, elektrikli süpürgeyi yapıyorum, bir de nevresimleri değiştiriyorum. yemek yapmayı zaten beceremiyorum, haftada 2 kere falan yemek yaparım. eşim bu konuda benden daha iyi çünkü bekar hayatı olmuş.

ben üniversiteden mezun olduğumda hemen evlendim. zaten yurtta kalıyordum, öğrenme ihtiyacı duymamıştım.
bu arada evimiz öyle kir pas içinde değil yahu :)))
sadece bulaşıklarda çözüm bulamıyoruz. ve de mutfağın dağınık, masanın toplanmamış olması beni o kadar rahatsız etmiyor. kimsenin de şikayeti yok :) herkesin düzeni farklıdır tabi ama bence o kadar kötü bir durum değil.

Back