B bettbet Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 96 28 18 9 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bettbet #1 Arkadaşlar kanamam olduğu için hastaneye geldim fakat kanamam pembemsiydi ultrasonografiye girdim fazla kanama oldu nedendir acaba ?
Arkadaşlar kanamam olduğu için hastaneye geldim fakat kanamam pembemsiydi ultrasonografiye girdim fazla kanama oldu nedendir acaba ?
papatya- Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2021 518 165 33 33 9 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bettbet #2 bettbet .!.: Arkadaşlar kanamam olduğu için hastaneye geldim fakat kanamam pembemsiydi ultrasonografiye girdim fazla kanama oldu nedendir acaba ? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende aynı sekılde oldum dış gebelik çıktı benim ki
bettbet .!.: Arkadaşlar kanamam olduğu için hastaneye geldim fakat kanamam pembemsiydi ultrasonografiye girdim fazla kanama oldu nedendir acaba ? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende aynı sekılde oldum dış gebelik çıktı benim ki
B bettbet Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 96 28 18 9 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bettbet #3 Kese gözükmüyor dedi kan tahlili yaptı, çok da agrım var