Arkadaşlar kanamam var düşük olacakmis

tekbasima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
20
13
38
40
Arkadaşlar desteğinize çok ihtiyacım var. 5 haftalık hamileyim iki gündür kanamam var. Bugün beta tahlili yaptırdım önceki sonuç 509ken şimdi 591 olmuş. Doktor sağlıksiz gebelik dedi. İki gün sonra tekrar betayi olcup kürtaj yapacak. Çok korkuyorum. Bu durumda olup düzelen var mı ? Desteğinize çok ihtiyacım var. Ağlamaktan yorgun düştüm .

Kanamanız var ve size ilaç vermediler direk kürtaj mi dediler benim de oldu hatta haftalarca ama ilaç kullandım başka doktora görünün derim bir de önceki 509 olanı kaç gün önce ölçtürmüştünüz?

Evet iki gün sonra tekrar betayi olcecekler cuma günü 509 bugün 591 ondan öncekilerde 120-160-330-509-591 26 ocakta ölçüldü ilk beta 120 olan. İlaç falan vermedi sadece iki gün sonra gel betayi tekrar olcelim dış gebelikse temizleyim kürtaj yapalım dedi

Evet iki gün sonra tekrar betayi olcecekler cuma günü 509 bugün 591 ondan öncekilerde 120-160-330-509-591 26 ocakta ölçüldü ilk beta 120 olan. İlaç falan vermedi sadece iki gün sonra gel betayi tekrar olcelim dış gebelikse temizleyim kürtaj yapalım dedi

Dış gebelik kürtajla sonlanmaz aklinda olsun canim.
Sana yeterli bilgi vermesini iste.Belki de o gun anlatacaktir.
Cok gecmis olsun.

Dış gebelik kürtajla sonlanmaz aklinda olsun canim.
Sana yeterli bilgi vermesini iste.Belki de o gun anlatacaktir.
Cok gecmis olsun.
İnşallah beklemekten başka çarem yok. İlaç verse rahatlayacaktim ama çok kesin konuştu.

Sanırım kimyasal gebelik yaşadığın. 2 gün sonra tekrar betayi baktır umarım degerin yükselir

Kimyasal gebelik gibi geldi değerlerin iyi artmamış canım kanamanda varsa bekle derim kendi düşsün benim değerler daha yüksekti lekelenmem oldu sonra kanamaya dönüştü ben evde yaşadım dusugumu parca parca gitti kanamam bitince dr gittim bisey kalmamış dedi kürtaj olmadım yani

Kimyasal gebelik gibi geldi değerlerin iyi artmamış canım kanamanda varsa bekle derim kendi düşsün benim değerler daha yüksekti lekelenmem oldu sonra kanamaya dönüştü ben evde yaşadım dusugumu parca parca gitti kanamam bitince dr gittim bisey kalmamış dedi kürtaj olmadım yani
Bugün benden de parça parça düşüyor. Yarın tekrar gidicem tahlil için ama dusuyor iste

Bugün benden de parça parça düşüyor. Yarın tekrar gidicem tahlil için ama dusuyor iste
kürtaj olma hemen kanamanın bitmesini bekle kürtaja gerek kalacağını sanmıyorum ve hemen hamile kaldım ben hıc adet olmadan zor bır süreç fakat sağlıksız gebelik dıüşer herseyde vardır bır hayır yıne hamile kalırsın inşallah

kürtaj olma hemen kanamanın bitmesini bekle kürtaja gerek kalacağını sanmıyorum ve hemen hamile kaldım ben hıc adet olmadan zor bır süreç fakat sağlıksız gebelik dıüşer herseyde vardır bır hayır yıne hamile kalırsın inşallah
Kürtaj olmak istemiyorum zaten inşallah böyle kendiliğinden duser. Hayırlısı artık umarım bir an önce senin gibi ben de hamile kalirim. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz.benim beta önce 128 sonra 386 daha sonra 842 ve 4 gün sonra 2498 cikti.ve kese göründü.son değer aldığım gün kanama geldi.doktor protestan verdi daha sonra doktora gittim bigün sonra doktor kese aşağıda dedi.dusuk olacak dedi.bana kese sanki kaymış gibi geliyo değerlere bakalım değerler düşüşe geçer dedi.degerim 2498 ken dün bugün 2967 olmuş çok az artmış.kanama kahve arada pıhtı devam ediyor.pazartesi tekrar istedi.bu durumu yaşayan varmı.

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz.benim beta önce 128 sonra 386 daha sonra 842 ve 4 gün sonra 2498 cikti.ve kese göründü.son değer aldığım gün kanama geldi.doktor protestan verdi daha sonra doktora gittim bigün sonra doktor kese aşağıda dedi.dusuk olacak dedi.bana kese sanki kaymış gibi geliyo değerlere bakalım değerler düşüşe geçer dedi.degerim 2498 ken dün bugün 2967 olmuş çok az artmış.kanama kahve arada pıhtı devam ediyor.pazartesi tekrar istedi.bu durumu yaşayan varmı.
yat dinlen uzulme duseceksede hic birsey yapamiyorusn 4 aralikta dusurdum ben ne kanama ne birsey yoktu kalb atisini alamadik 10. haftada

yat dinlen uzulme duseceksede hic birsey yapamiyorusn 4 aralikta dusurdum ben ne kanama ne birsey yoktu kalb atisini alamadik 10. haftada
Çok geçmiş olsun canim sanada bendede kanama yok öğleden sonra kanama gitti sarı leke gelmeye başladı.zaten kahverengi keleydi merakla bekliyorum bende

Banada devlette aynısını dediler kese göründü mu arkadaşım .benimde dereleri düzenli artmadi özel gittim hoca hemen keseyi gordu. On gün mutlaka bekle dedi.devlette ki dr sağlıksız düşer dedi kurtaj yapalım dedi.artık en son kendiside keseyi görünce biz bekleyelim dedik.hayırlısı bakalım. Kese 1000 lere yalın görünüyormus.ayrıca kese olmadan kurtaj i tavsiye etmiyor Dr lar bence başka bi Dr da git. Bol bol su iç hoca bana öyle dedi kese oluşumu için önemliymis.

Kürtajsızdüşebilir bence. Haftanız küçük . Vücut temizleyecektie büyük ihtimal. Sonrasında kontrole gidersiniz...
Geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Arkadaşlar dusugum kendiliğinden gerçekleşti kanamayla. Ama son kontrol için doktora gittiğimde betam 35 çıktı sonra 130-350-840-3039 çıktı şimdi de. Tekrar hamile kaldım adet olmadan. Hala soktayim

Arkadaşlar dusugum kendiliğinden gerçekleşti kanamayla. Ama son kontrol için doktora gittiğimde betam 35 çıktı sonra 130-350-840-3039 çıktı şimdi de. Tekrar hamile kaldım adet olmadan. Hala soktayim
Ay maşallah ne güzel canım bu seferki sağlıklı olsun inşaşlah

Maşallah canım ya ne güzel. Darısı Başımıza diyelim :) bende bugün düşük yaptım malesef 6 haftalıktı. Doktorun korunmamı demişti sana

Back
X