arkadaşlar kararımı verdim

mantık çerçevesinde konuşabilecegim kimse yok cevremde ..... anlattıklarımda adil olduğumu düşünüyorumki ... eşime yazdığım özel bi maili siznle paylaşabiliyorum ...yani yalan yanlış riya yok ... kaldı ki .. bu sürec ikimiz içinde üzücü olacak .. ama biryerden başlamak lazım dı ...

Yanlis anlamissiniz.
Sizin anlattiklarinizda yalan yada riya vardir demek istemedim.
Sadece sadece anlattiklariniz kadari ile taniyoruz sizi ve bu saglikli degil diyorum.
Sizi sahsen taniyan ve evliliginizi bilen kisiler daha faydali olabilir.

Yine bir bosanma konusu
ayrilik kolay ama bir evlilige emek vermek zorr oluyor

esini belliki ZIHNINDE BIR YERE KOYMUSSUN
ORDAN SENELER GECTIKCE YAVAS YAVAS INMISS

dini bir hayat yasamayi arzuluyor olabilir haremlik selamlik gibi
fakat bunu uygulayamiyor zemin müsaid degil herhalde

bu yazdiklarin bosanma nedeni olamaz iyi düsün

her bosanmada ars titrermis hesap et ne kadar zor demekki

sana eskiden yaptigi günahlari anlatmasi pismanliklarini gösteriyor

her söyledigi sözü basina kakmaya yada hesaba cekmeye gerek yok

herkes hata yapiyor günaha giriyor vesaire

Bu yazdigin mail hic uygun olmamis yangina körükle gitmek gibi

orası en son düşünecegim sey suanda ama nafakamı alırım tabi en azından çocuklarım büyüyene kadar ... azdaha büyüsünler çalışma hayatına kaldığım yerden devam edrim ... su sancılı kısmını allahın izni ile atlatabilirsek ayakta durarım kendime güveniyorum

Valla canım bence en son değil aksine ilk düşüneceğin şey olmalı çoluk çocuğunun nerede kalacağı ne yiyip içeceği.

canım bu mektup gercekten alınan bır ayrılık kararı mı
yoksa sadece blof mu yaptınız .
sahsen bana blof gıbı geldı okuyunca da yanlıs anlamayın benı .
cunku ayrılık ıcın atılan adım da cumleler nettır .
ama sızın mektubununuz da net bırsey yok .
hep ondan bahsetmıssınız ,kendınızden hıc bahsetmemıssınız .
"duzelecegınıde sanmıyorum "dıye cumle kullanırken
hala duzelmesını ıstedıgınızı anlıyorum ben .
erkekler aslın da boyle mektupları hıc cıddıye almaz .
hele kı mektup da sureklı elestırılen kendısı ıse ,hayatta okumaz .
hanı sız yuz yuze konusurken sızı dınlemedıgını ıfade etmıssınız yaa ,
sureklı kendı elestırıldıgı ıcın ona kafa utulemek gıbı gelıyordur o yuzden dınlemıyordur .
bu mektupda da sureklı esınızı elestırdıgınız ıcın ,muhtemelen esınız yıne kafasının
utulendıgını hıssedıp okumayacaktır .emın olun cumlenın basını okur devamını getırmez .
erkekler genel de boyle .hele kı yuz yuze konusamadıgınız adam maılınızı hıc okumaz

Ah be arkadaşım, sen karar marar vermemişsin ki.

Dilin başka söylüyor, için başka.

Umuyorum ve diliyorum ki kocan senin gönlünü almayı başarır, beklediğin sözleri duyarsın.

Blöfünü yemezse çok üzülürsün çünkü.

zaten u dönüşü yapacagını sanmıyorum die bahsetmiştim .. tabiki bitmesini istemiyorum ... kim ister yuvası yıkılsın çocuklar anne ayrı baba ayrı yaşasın ama olmuyorsa da olmuyor bir yerde .. allah hakkımızda hayırlısını göstersin ...

Sanmıyorsunuz ama bekliyorsunuz.
Haklısınız da bu isteğinizde.
Keşke yapabilse.
İçinizdeki sevgi tükenmemiş. Alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz çok zor.
Ürküyorsunuz doğal olarak çocuklarınızla bir başınıza kalmaktan.
Size de yazık.
İçinizdeki fırtınaları bir başkasının anlaması çok zor. Sizin kötü şeyler yaşamamanızı isteyebiliyor sadece dışardakiler.
Ama ben sizi anlayabiliyorum.
Bu kararı verebilmenin ne kadar zor olduğunu.
Böyle bir karar vermektense, eşinizin aklını başına toplamasını istediğinizi...

Sanmıyorsunuz ama bekliyorsunuz.
Haklısınız da bu isteğinizde.
Keşke yapabilse.
İçinizdeki sevgi tükenmemiş. Alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz çok zor.
Ürküyorsunuz doğal olarak çocuklarınızla bir başınıza kalmaktan.
Size de yazık.
İçinizdeki fırtınaları bir başkasının anlaması çok zor. Sizin kötü şeyler yaşamamanızı isteyebiliyor sadece dışardakiler.
Ama ben sizi anlayabiliyorum.
Bu kararı verebilmenin ne kadar zor olduğunu.
Böyle bir karar vermektense, eşinizin aklını başına toplamasını istediğinizi...

inanın 2 gündür yüzüne bakıyorum ne hissediyorum ne düşünüyorum die ...
hiç birşey hissetmiyorum baktıkca söylediği sözler geliyor aklıma nasıl yaptım nasıl evlendim diyorum .. üzülmemide sadece alışkanlık ve çocuklarım için nitelendiriyorum

Yine bir bosanma konusu
ayrilik kolay ama bir evlilige emek vermek zorr oluyor

esini belliki ZIHNINDE BIR YERE KOYMUSSUN
ORDAN SENELER GECTIKCE YAVAS YAVAS INMISS

dini bir hayat yasamayi arzuluyor olabilir haremlik selamlik gibi
fakat bunu uygulayamiyor zemin müsaid degil herhalde

bu yazdiklarin bosanma nedeni olamaz iyi düsün

her bosanmada ars titrermis hesap et ne kadar zor demekki

sana eskiden yaptigi günahlari anlatmasi pismanliklarini gösteriyor

her söyledigi sözü basina kakmaya yada hesaba cekmeye gerek yok

herkes hata yapiyor günaha giriyor vesaire

Bu yazdigin mail hic uygun olmamis yangina körükle gitmek gibi

Eşi haremlik selamlık istiyor, günahlarından pişman, ama sana iftira atarım diyebiliyor.
İftira atmanın hükmünü biliyorsunuzdur sanırım.
Yaptıklarına bakarak ders alan adam, pişman olan adam pişman olmuş olarak yaşar.
Hatalarına devam etmez.
Eşine eziyet etmez.
Karısına değer verir.
Boşansın değil isteğim. Asla. Düzelse keşke.
Ama bu kadına da yazık değil mi?
Çocukları büyüdüğünde annelerini o halde görmek üç kişinin ziyanı değil mi?

elinden biri tutsa çekse seni o evlilikten kurtulmak istiyorsun farkındayız... ama sanırım destekçin hiç yok tek başına kalacaksın... buda seni engelliyor bari kocam değişsin diye çabalıyorsun.. bu süreçler tek başına atlatılmaz, eğer kafana koyduysan boşanmayı biraz para biriktir sonra yavaş yavaş anneni işlemeye başla... sonra ben bugün hazırım dediğin gün git kocana içinden ne geldiyse söyle ve boşan... ama sanırım o gün bugün değil...

Sen ilk düşünmen gerekenleri sona kaldırmışsın.
Birincisi kendin ev tutup yaşayacakmışsın. Peki neyle geçineceksin. eşin akşam gelip tamam yarın topla pılını pırtını git derse nafaka bağlanana kadar neyle geçineceksin. Ki sana giderken de al bunla da kendinize bak diye paramı tutuşturacak eline. Nafaka bağlanana kadar da bayağı bir süre geçecek.
İkincisi mahkemeye başvurdun diyelim. Mahkemen 3 ay sonra oldu diyelim. 3 ay neyele geçineceksin. Kira, elektirik, su,yemek ve çocukların çok ufak bezidir, yemeğidir, ihtiyaçlarıdır bunları neyle karşılayacaksın.

Bence kendini sağlama almadan böyle bir işe kalkışman yanlış olmuş. hem bundan sonrada eşine yazılı bir şey sunma. Kabul ederse her şeyi mahkemede delil olarak sunar. Senin bunda bişey yok dediğin kelimelerden avukatlar neler neler çıkarır. Çocuklarından ayrı da yapamayacağına göre bende güzelce oturup eşinle orta yol bulman gerekirdi. Ya mahkemeye bir gelirinin olmadığını kanıtlarsa mahkeme çocukları babasına vermez mi. Tamam anneye muhtaç bir çocuğu mahkeme babaya vermeye bilir ama nolcağıda belli olmaz.

Bence herşeyden önce bunları oturup düşün. Bunlar en son düşünülecek şeyler değil. En önce düşünmen gereken şeyler. Çünkü evlenirken iyide ayrılırken insanlar birbirlerinin canını acıtmak için çocukları çok güzel kullanabiliyorlar.

Hakkında hayırlısını diliyorum.

evlilik daha 4 senelik
2 tane minicik sabi
ortada çok da ciddi sorunlar yok
bence gereksiz bir heyecan arayışı sizinki..

evlilik daha 4 senelik
2 tane minicik sabi
ortada çok da ciddi sorunlar yok
bence gereksiz bir heyecan arayışı sizinki..

Diğer konusuna bakarsanız aslında daha ciddi şeyler olduğunu görebilirdiniz.
Sizi az çok tanıyorum.
Olanlara tahammül edemeyeceğinizi de.
Adamın mutlaka düzelmesi gerektiğini söyleyeceğinizi de...

Hakkında hayırlısı olsun.

Umarım,olaylar senin için en iyi olacak şekilde akar.

Bizi gelişmelerden haberdar et.

Allah yardımcın olsun.

İnşallah eşinin aklı başına gelir.

Cevap verdi mi peki bu maile yada aradı mı?
Tepkisi ne oldu,hanım yine dellenmiş mi der yoksa ciddiye alıp tedirgin olur mu ?
Eşini sen tanıyorsun sert bir tepki vermez değil mi şiddet vs uygular mı?

hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.bizde esimle böyle sıkıntılar yasıyoruz.öle bi an geliyorki birbirimize tahammül bile edemiyoruz ama evli olupta zaman zaman böyle seyleri hissetmeyen yasamayan yoktur sanırım.öncelikle cok kırılmıssınız üzülmüssünüz üstüste 2 tane cocuk onların bakımı ve belliki cocuklardan sonra esle arada kopmalar olmus.erkekler hicbi zaman sizin bütün gün evde cocuklarla sabahtan aksama kadar ne yaptıgınızı yorulup yorulmadıgınızı sıkılıp sıkılmadıgınızı düsünmezler cunku onlarda sabahtan aksama kadar calısıp eve ekmek parası getirmk icin ugrasırlar ki önemli olan is budur onlar icin siz sabahtan aksama kadar evde oturuyorsunuz esinizin gözünde ve bu yüzdende esinizden istediginiz sözleri duymuyorsunuz.ilgisizlik belkide sizin sevginizden götürmüs ki buda normal bir durum.böyle bir durumdada evli kalmakda insana eziyetten baska birsey degil tabiki allah yardımcınız olsun.konusmayı deneyin dicem ama böyle bir mailden sonra konusmak isleri dahada kötü bi hale getirir.mailden benim cıkardıgım aslında hala icten ice esinizden düzelmesini bekliyorsunuz gibi geldi bana belki kendinize itiraf edemiyorsunuz ama görünen bu.allah sabır versin hayırlısını versin.

konu sahibi arkadaşım üzüldüm. senin diğer konulardanda hatırlıyorum. sadece eşin getirmedi bu hale seni, k.validen vs ilede sorunalrın vardı galiba. bazı aldatma olaylarındada farklı yorumlar yaptığını ters düştüğümüzüde sanki hatırlar gibiyim. sadece sorunların anlattıklarından ibaret olmadığını biliyorum.

ancak bazı arkadaşların dediği gibi kendini sağlama almalıydın. hakim bazen okadar az nafaka bağlıyorki şaşırırsın. iş boşanmaya gidince taraflar çirkefleşiyor malesef. inş. herşey gönlünce olur.

Back
X