arkadaşlar karnı top gibi olup kız doğuran var mı?

pnrgnrshn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
41
2
36
Tokat
ben 35 haftalık hamileyim 4 ayrı doktora gittim 4 ü de kız dedi fakat çevremdekilere göre doktorlar yanılıyor bebek erkekmiş karnım top gibi olduğu için. kafam karıştı bebeğin herşeyi pembe. varmı bu şekilde olanlar.

ben 35 haftalık hamileyim 4 ayrı doktora gittim 4 ü de kız dedi fakat çevremdekilere göre doktorlar yanılıyor bebek erkekmiş karnım top gibi olduğu için. kafam karıştı bebeğin herşeyi pembe. varmı bu şekilde olanlar.

:) :) ben daha dogurmadım ama benimde kızım var 27 haftalık bugune kadar orda burda goren herkes erkek demi diye sordu ama kızım var ben kendimde gordum ultrasonda :)) karnın sekliyle alakası yok onun o eskidenmis

ah bir bilsem huzurumu kaçırıyorlar o kesin doktorlar kız dedi diyorum hatta renkli ultrasonda bile kız dedi diyorum yok tipin erkek tipi diyorlar

kardesim birak ne derlerse desinler..sen kizina hazirla kendini..yanilma payi her zaman vardir ama yok karnin top gibi yok soyle boyle falan sacma seyler..millet kendi isine baksin sizde kafanizi karistirmayin..karnin top gibi senin erkek cocugun olacak diyenlere madem o kadar eminsiniz iddaya girelim de..alalaaa

benim 1 kizim 1 oglum var ikisinde de karnim top gibiydi öne dogru,kizim da hamileyken herkez diyordu erkek olacak bebek. ama kizim oldu fizik yapisiyla alakali olan birsey degil.

benimde bir kızım var şimdi 7 aylık hamileyim..buda kız ve karnım ikisindede top gibiydi..herkes erkek diyordu...ultrason varken bunlar artık eskide kaldı..doktor ne diyorsa o...

millete bakacak olursak ohooo.onlar dr dan daha dr:)) herşeyi biliyorlar mübarek..yok karnın sivri erkek yok popon genişledi kız..daha neler neler takılma..drun ne dediyse odur..boşversene sen milleti..

teşekkür ederim arkadaşalr içimi çok rahatlattınız elbetteki önce bebeğin sağlıklı olması ama yinede ben tüm hazırlıklarımı ona göre yaptım bi de kız çocuk çok istiodum insanların o şekildeki yaklaşımı beni mavilere itior

ay ne saçma yaa millet ayaklı ultrason olmuş geziniyo yahu:52:
güzel kardeşim 4 doktorun dördü de kız dediyse elbet bişeyler görmüşler de demişlerdir..sen doktorlara inan karnın şekliyle cinsiyetin hiçbir alakası yok.hem zaten artık iş işten geçmiş önemli olan şu andan sonra hamileliğini en iyi şekilde sonlandırman,inşallah sağlıklı bi şekilde yavruna kavuşursun..:nazar::emir_bebek:

Back
X