arkadaslar kese nezaman gorunur kalp atisi.pazar hg sonuc 599 du ama doktora 5 ocakta gitcem duy

edaonder

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
34
19
18
Arkadaslar pazar beta 599 du doktora 5 ocakta gitcem kalp atisini duyabilirmiyim? Birde tahmini kac haftaliktir suan gunluk ne kadar artar beta bilgisi olan varmi

Arkadaslar pazar beta 599 du doktora 5 ocakta gitcem kalp atisini duyabilirmiyim? Birde tahmini kac haftaliktir suan gunluk ne kadar artar beta bilgisi olan varmi
2 gunde bir 2 katina cikmasi gerekli degerin. 5 ocakta kalp atisni duyma ihtimalin duymama ihtimaline esit aslinda 6. Haftadan itibaren duyulabiliyo ama ultrason cihazi bile etkiliymis sadece bebis degil yani. Hayirlisiyla alirsin insallah bebisini kucagina

benım sat 26 kasım 6.haftanın ıcındeyım 7 sı gıbı ılk kontrolumunolacam

BetaHCg 599 değeri 5 haftalık olur canm
Arkadaslar benimde adeti 2 gun gecince beta hcg sonucum 1118 di yani 4 hafta 2gunluk oluyo cokmu yuksek arkadasin degeri 599 beş haftalik demissinizz kafam karistii pazartesi doktora gitcemm tekrar kan tahlili icin..

Arkadaslar benimde adeti 2 gun gecince beta hcg sonucum 1118 di yani 4 hafta 2gunluk oluyo cokmu yuksek arkadasin degeri 599 beş haftalik demissinizz kafam karistii pazartesi doktora gitcemm tekrar kan tahlili icin..
Canım tahlil.com diye bir site var oraya gir hamilelik hesaplama var beta hcg sonucunuzu yazıp kaç haftalık olduğunu ogreniyorsunuz ordan bakıp yazdım sende oradan öğrenebilirsin

Arkadaşlar bugün tam 6 haftalık bebisim perşembe kontrole gitcem karından ultrason da kalp atışı duyabilirmiyim yada bebeğe dair kese dışında bisey gorebilirmiyim gerçi erken galiba ama çok heycanlaniyorum

Canim bende 5bucuk haftalikken gittimm karindan goremedi 15gun sonra gel dedi bende 15gun bekliyemem diye vajinal bakmasina izin verdim ..kalp atisinida duydum rahatladim.. birsonraki kontrolum 20gun sonraa zamanlarr gecse... Rabbim butun hamilelere saglikli gebelikler nasip etsin aminnnn

Arkadaşlar bugün. Kontrole gittim 6+3 kalp atışını gördüm ama sesini duyamadim.kalp kesenin altına yerleşmiş rahime çok yakin boyle bi durum yaşayan varmı endişelenmen gereken bi durum olmaz dedi doktor ama yinede korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

Canım muayene karnındanmı oldun vajinal ultrasondamı yarın benimde kontrolüm varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…