Arkadaslar keseme bi bakar misiniz

esmerhatun66

Hunili Anne 🤪
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
2.173
2.206
133
34
Mrb arkdslar bilen bilir 3 gebelik kaybindan sinra sukur allaha 4. Gebelegim bu son olur insallah benim sorum dun ultrasonda vajinal muane ile kese gorduk.yanliz 2 taneydi.ikiz ddi doktorum.fakat keselerden biri normal dieri kucuk cikti.kucuk olan icin sagliksiz olabilir yada dierine yetisebilir ddi.acaba ikiz olsaydi ikisinnde haftasi ayni olmazmiydi yani buyuk olan 4 hafta olarak gorunuyo dierine bisey demedi bi yardimci olutmusunuz bile biseyle karsilasan oldu mu ? Buda ultrason fotorafim

şimdi canım bu 3 gebelik kaybından sonra bol bol dinlen uyu ağır kaldırma bebekler 3 ay olana kadar küçük kesenin altında siyah çizgi gördüm büyük kesede de çok hafif var.ultrasona takılma bende tüp bebek hamilesiyim ben mayısın biri hesaplarken ultrasonda 4 mayıs çıktı. bu aşamada pek minik olabiliyorlar.progestan fitili kullanıyormusun pruloton depat kullanıyormusun prognex iğne kullanıyormusun?kullanıyorsa bir iki hafta içinde kaybolur cizgiler.sen içini ferah tut Allah yardımcın olsun.
ayrıca akıntı durumun nasıl?

Tebrikler canım gözünüz aydın, Allah tamamına erdirsin...
İkizlik konusunra bilgim yok canım ama karından usg ile 30 binlerdeyken görünür demişti doktorum. O da yaklaşık 7 haftaya falan denk geliyor tabiki geç döllenme falan yoksa...

Progestani fitil.olarak degilde aguzdan aliyorum ekstra coaspirin kan sulandirici igne kullanmaya baslamstim gebelikten once.dunde imom diye bi ilac verdi bugun basladim.dier igneler hakkinda bisey demedi.beklicez ddi.ben dusuk degilde kalp atislari olmadigi ocin kurtaj oldum simdi tedirginim ister istmez.o siyah cizgi ddiginiz nedir acaba yani ne gibi bisey yapmaliyim

Hmmm beklicem yani.korkuyorum genelde kalp atislarini duyduktan sonra hep duruyo simdi de bole bisey cikinca tedirgun oldum

Aminnn insallah canm herkesin yavrusunu korusun rabbim
küçük olan bebis belki digerinden bi kac gun sonra dollenmstr
oyle olma ihtimalide var.ama yakaliyomslar genelde haftasini.benm tek mesela ama gec yumurtlamsm 1 hafta geriden geliyo
kalp atislarni da iki haftaya kadr duyarsn insallah.saglikla kucagina alirsn insallah iki bebiyide

Ayyy allah razi olsun kuzum benim icimi rahatlattin ole korkmustum ki.3 tane bebegimi kaybettim ben bi istedim allah iki tane verdi.insallah sag salim kucagimada verir.sende yavruna sag salim kavusursun insallah

Ayyy allah razi olsun kuzum benim icimi rahatlattin ole korkmustum ki.3 tane bebegimi kaybettim ben bi istedim allah iki tane verdi.insallah sag salim kucagimada verir.sende yavruna sag salim kavusursun insallah
amin canim cumlemiz insallah.ilaclarni duzenli kullan egilip kalkma hatta elektrkli supurgeyi bile kullanma.benmde iki kaybim var bunda temizlk bile yapmadm hamile kaldgmdan beri.sağolsun annem yapiyo hep.uzanip dinlen surekli.simdiki hamilelkler biraz riskli anlyacagn

kanama alani olabilir o siyah cizgi bem o yüzden bi hafta rapor aldım.

Yaaa o kadar diyosun bende 3. Gebeligimde oleydim kaynedince cok yipranmistim.bunda da hani sakinan goze cop batar hesabi fazla ustyne dusmeyim diyodum da genede tedbiri elden birakmamak lazim saol canm

Yaaa o kadar diyosun bende 3. Gebeligimde oleydim kaynedince cok yipranmistim.bunda da hani sakinan goze cop batar hesabi fazla ustyne dusmeyim diyodum da genede tedbiri elden birakmamak lazim saol canm
sen tedbirli ol genede.dr un ne derse onu yap.o ultrasonda kotu bisey görseydi söylerdi zaten icini ferah tut!

Merhaba Allah bagislasin size insaAllah ama elinizden geldikce vajinal ultrason bakmayin cunku bu dusuge sebep oluyo biraz sabredin en gec 7 haftada duyarsiniz bebeklerinizin kalp atisini beklemek zor ama sabir.

6 haftalikken vajinal muayeneyle bebegi gorebilirsiniz kalp atislarinida gosterir beyaz minik birsey yanip sonuyor o kalbi.diger kesede buyur acele etmeyin yetisir ins digerine
bu donem yapmaniz gereken biraz sabirli olmak dikkat etmek

Merhaba Allah bagislasin size insaAllah ama elinizden geldikce vajinal ultrason bakmayin cunku bu dusuge sebep oluyo biraz sabredin en gec 7 haftada duyarsiniz bebeklerinizin kalp atisini beklemek zor ama sabir.
Amin canm allah razi olsun rabbim dileyen herkese saglicakla nasip etsin insallah.aslinda bende vajinal muane taraftari degilim ama doktorum 8 haftaya kadar vajinal ddi.biraz kilom var karindan zor gorunuyo bi riskli oldugim icin mecbur kaliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…