arkadaşlar kırışıklıklar nasıl geçiyor

Bejinn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
62
12
8
31
Arkadaşlar eşim 30 yaşlarda yüzünde çok kırışıklık var nasıl geçiyor tavsiyelerinizi bekliyorum:KK17:

Dermatoloğa ya da güzellik merkezine gitsin.
Bu işin yolu yordamı bakımdan geçiyor.Evde hazırlanan karışımların kırışıklıklara fazla etki edeceğini sanmıyorum.

30 yaş çok erken kırışmak için ,cildi çok mu kuru acaba,genetik olmanın dışında cildin erken yaşlanmasının sebepleri vardır mutlaka,yanlış beslenme ,kötü alışkanlıklar falan gibi,onlara dikkat etmeli ,cildiyeciye gidip baktırsın belki başka sebepleri vardır.

Tabi biraz genetik galiba ama çok fazla dediğinizi düşüneceğim saolun arkadaşlar:))

Tamamen geçmez. Anca botoks halleder onu ama hafifletecek ve yeni kırışıklıkların olmasını önleyecek bir kaç onerim var.
Şöyle ki soğuk preslenmiş kayısı yağını alıp her gece bir pamukla cildinize sureceksiniz. Kesinlikle iyi gelir, nemlendirir, olası sivilcelerin bile önüne geçer.
Ardından zeytinyağı . Saf olanından alip geceleri sureceksiniz. Bunlar yuzunuzdeyken güneşe, ruzgara cikmayacaksiniz. Aksi halde lekelenme yapar.

Evde olmaz. Bence olmaz. Soğanı patatesi kucaklayıp televizyona çıkan zerzevatçılara bakma.
Kırışıkları önlemek, oluşmasını geciktirmek için, az stres, karanlık bir yerde çekilen kaliteli uyku ve bol bol su içmek çok etkili. Bende üçü de olmadığı için durum pek parlak değil ama dediğini yap yaptığını yapma hesabı .
Oluşmuş kırışıklıklara gelince maalesef kesenin ağzını açmadan olmuyor bu işler. Dermatolog olmak varmış. Son dört harfi tutturduk ama pek para etmiyor.

Utuyle acilmiyor onu soyliyim :d yahu ilkel yollarla geciyo olsa insanlar niye kirisik sahibi olsun sence :d estetik cerrahi bile bi yere kadar

Eşim çok uyur mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye çalışır ve bol bol su içer sütü de iiçer bilmiyorum ama galiba dermatolojik yardım lazım gibi yumurta akı işe yarar mı biraz da olsa ?

:KK69:Eşinin kırışıklıklarına mı çare arıyordun sen? Boşver ayol sen kırışma yeter.

Erkekler pek botoksu yada dolgu uygulamasını kabul etmez..ama belli olmucak etkili yöntem istiyosan pelleve uygulattır.3 seansda bütün yüz kırışıklıkları acılsın..kremler yaplar falan az etki eder oluşmuş kırışıklıkşarda

Arkadaşlar eşim 30 yaşlarda yüzünde çok kırışıklık var nasıl geçiyor tavsiyelerinizi bekliyorum:KK17:
Konu biraz eski kalmış ancak belki söyleyeceğim ürün işinize yarar. LR zeitgard 2 alman markası kırışıklık giderici bir cihazdır. Isıtma soğutma tekniği ile çalışarak kremi cilt altına yoğun şekilde nüfuz ettirir.. ilk seansta bile gözle görülür fark yaratır

Back
X