Yüksek kiloda hamile kalan arkadaşlar bilginize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi melile
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 160 boy 115 kiloyum yaşım 38 1 kizim var 9 yaşında şimdiye kadar kilo vermeye çalıştım ama veremedim 2. Çocuğu istiyoruz ama kilo vermeyi bekledikçe yaşım geçiyor tekrar başladım diyete ama bu sureç de de korunmayı bıraktım yaşım daha fazla geçsin istemiyorum.gebe kalırsam sıkı kontrol ve diyet ile götürmeyi düşünüyorum tecrübeli arkadaşlar varsa desdeklerini bekliyorum 🥰
Ben 91 kilo ile hamile kaldım ilk 12 hafta kusma vs fazla oldu geçenlerde 95 kiloydum doktorum iyi fazla kilo almıyorsun dedi .diyet vs yapmadım sadece ekmek yemiyorum protein agırlıklı besleniyorum . Bebeğimin gelişimide iyi cok şükür . Şeker tansiyon sıkıntımda yok . Tabiki her hamilelik bir birinden farklı ideal kiloya ne kadar yakın olursak o kadar iyi olur son aylarda baya zorluyor çünkü

Bende o civarlarda hamile kaldim tüp bebek sürecindeydim hamilelik boyunca hep diyetisyen ile devam ettim zayıflamak için değil bebek sağlıklı beslensin diye devam ettim ben hiç kilo vermedim sabittim hep
Doğum sonrasında da eve geldiğimde 94 kiloya düşmüştüm çok şaşırmıştım

Bende o civarlarda hamile kaldim tüp bebek sürecindeydim hamilelik boyunca hep diyetisyen ile devam ettim zayıflamak için değil bebek sağlıklı beslensin diye devam ettim ben hiç kilo vermedim sabittim hep
Ne güzel demek ki Bebek kilo almış siz vermissiniz kaç kilo ile hamile kalmistiniz

Bende o kilolarda hamile kaldım hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ne şeker ne tansiyon sorunum olmadı. Tansiyonum hiç 11 üstüne çıkmadı.8 aya kadar yarım kilo bile almadım son ayda 3 kilo aldım sadece.Kızım ters olmasa normal doğum olacaktı ağrım olduğu için kızımda ters olduğu için mecburen sezeryan oldum. Birkaç doktora gittim normal doğumda hiçbir sorun olmadığını söylediler tansiyon sorunu olmadığı için.Şimdi 2. Çocuğu istiyorum evet kilo gebe kalmayı zorlaşıyor ama imkansız da değil sonuçta.
Neguzel çok sevindim adınıza ins benimde öyle olur🥰

Ne güzel demek ki Bebek kilo almış siz vermissiniz kaç kilo ile hamile kalmistiniz
Hamile kalmadan 1 ay önce 107 den 99 düşmüştüm 99-100 arası devam etti hep

Ben 160 boy 115 kiloyum yaşım 38 1 kizim var 9 yaşında şimdiye kadar kilo vermeye çalıştım ama veremedim 2. Çocuğu istiyoruz ama kilo vermeyi bekledikçe yaşım geçiyor tekrar başladım diyete ama bu sureç de de korunmayı bıraktım yaşım daha fazla geçsin istemiyorum.gebe kalırsam sıkı kontrol ve diyet ile götürmeyi düşünüyorum tecrübeli arkadaşlar varsa desdeklerini bekliyorum 🥰
Bence kilo vermeden denemeyin sizin ve bebeğiniz sağlığı için ben 75 kg 158 boy ile hamile kaldım inanın ben bile zorlanabiliyorum zaten hamilelikte de mutlaka kilo alıyoruz yaşınız da biraz riskli bir yaş olduğu için önce sağlıklı kilo vermeyi düşünün. Bebeğinize veya size bir şey olursa en çok siz yıpranırsınız. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı kilo verip tekrar evlat sahibi olursunuz ❤️☺️

Back
X