• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar kombinleme konusundaa acil yardımm lütfenn

es le m

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
40
1
13
29
ya arkadaslar bende krem rengi bir etek var onun üzerine hangi renk gömlek düsünürdünüz hangi renk uyar hiç iyi değilim bu kombin konusunda yanrdmcı olsanızz:(

search

Güzel bir ayakkabıyla kremin üstüne petrol mavisi, bordo, turuncu, nar çiçeği hatta siyah bile olabilir. Beyaz, kırık beyaz mavi olmaz bana göre.

Ya bu mesaj yazma kisminda cevaplanin yaninda dosya ekle varya hani. Hah iste ona bas ve telinden dosyayi seç ekle

ya benpc den giriyorm internettenyükleyeceğim de url falan diyo nasıl olacak o url yi kopyalaynca açılmıyo

ya benpc den giriyorm internettenyükleyeceğim de url falan diyo nasıl olacak o url yi kopyalaynca açılmıyo

Ya sen direk yukleyecegin adresi kopyala buraya yapistir biz de linki tiklatip bakalim. Ya da bilgisayara yukle ve dosya yukleye tiklayip ordan buraya al

arkadaslar gömlek rengi öyle modeli farklı tek renk sade yani eteğin rengi de orda renklerde biitanenin altına kese kağıdı yazıyo ya o renk

Eklentiler

• Turuncu-renkli-de-facto-bayan-gömlek-modeli-150x150.webp
    Turuncu-renkli-de-facto-bayan-gömlek-modeli-150x150.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 164
  • unlu-boya-duvar-renkleri.webp
    unlu-boya-duvar-renkleri.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 7.181
birde üzerine eşarp ama hangi renk olur asıl sormda buydu zaten alacağım da hangisi uyumlu olur kararsızım bilmiyorm ki bitane önerirmisiniz

Eklentiler

• DSC_4986.webp
    DSC_4986.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 160
  • DSC_4989.webp
    DSC_4989.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 168
birde üzerine eşarp ama hangi renk olur asıl sormda buydu zaten alacağım da hangisi uyumlu olur kararsızım bilmiyorm ki bitane önerirmisiniz

Ilk resimde sok tarafta nar ciceginin altindaki koyun krem varya hah işte o cok guzel olur.

evet o güzel olur ama ben sey düsündünm biraz kapalı olmasnını istedm eşarbn renginin çünkü hani gömlek etek açık bir renk ya esarpta kapatmak istedim

Back
X