• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar kombinleme konusundaa acil yardımm lütfenn

ilk resimde en üstte nar çiçeği varya onun altındaki yeşil gibi bir rengi var o olmaz mı çok mu uyumsuz kacçar

evet o güzel olur ama ben sey düsündünm biraz kapalı olmasnını istedm eşarbn renginin çünkü hani gömlek etek açık bir renk ya esarpta kapatmak istedim
Bak canim kapalı renk esarp olsa çantan ayakkabinda kapali renk olmali esarpla ama kremin altina da siyah ayakkabi gitmez ki. Bence bu renk başörtü cok guzel olur. Ben de tesetturluyum ve emin ol giyinmeyi cok iyi bilirim. Siyah falan takma hos olmaz. Ha ama dersen ki krem etek krem gomlek lacivert esarp takarim tamam derim cok hos olur. Ama sen gomlegi nar çiçeği yaptigin icin diger türlü olmaz

hangi renkler olur o kıyafetin üstüne simdi bir de gömleği açık krem olarak düsünürsek aynı eteğin üstüne esarp nası olmalı yani siz bana turuncu gömlekle birde krem gömlegin üstüne hangi rek olur onu da bir söyleseniz zahmet olmazsa .. etek aynı

gömleğin rengide beyaz gibi öyle görünüyo ama beyazla yanyana gelince çok hafif bir koyuluk kreme yakınlk var gömleğin renginde

gömleğin rengide beyaz gibi öyle görünüyo ama beyazla yanyana gelince çok hafif bir koyuluk kreme yakınlk var gömleğin renginde
Bak simdi gomlek ve etek krem rengiyse esarbini kirmizi yap. Ama cantan ve ayakkabin da kırmızı olsun. Bak su resme..
Farzer ki bu etek ve gomlek..

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 87
hmm güzel durmus.. ama bn kırmızı rengini pek sevmem hiç de kullanmam baska önerirmisiniz

Back
X