arkadaşlar komik belki ama elektrik var bende =))))))

Çok kolay bir yolu var, abdest al, sonrada bana teşekkür et....;)

üfüüüüüü tarihe geç baktım, arkadaş yazalı bir sene olmuş neredeyse neyse aklınızda bulunsun teşekkür etmesenizde olur..:)

Son düzenleme:
Aynı sorun bende 7 yıldır var.çalıştığınız yerle alakalı bu elektrik olayı.ben bilgisayarların çok ça bulunduğu ve stresli bir ortamdayım.bu çok tetikliyor.elektrik mühendisi müdürümüz var.aslında bu elektirk bize zarar vermiyor aksine kötü enerjiyi üstümüzden atıyoruz.ve altı lastik ayakkabı çok giyinmeliyim.ve hergün duş alalım.

hergün duş aldığım halde bende de oluyor. demirler çarpar, artık insanlarda çarpmaya başladı beni. sadece son bahar kış aylarında oluyor. galiba giydiklerimden kaynaklanıyor. dün bayramlaşma oldu, gelen geçene elektrik çarptım.

aynısı bende de oluyor.

özellikle gergin olduğum zamanlarda etrafa elektrik saçıyorum:1: yazın kurtulmak kolay oluyor, bulduğum yeşilliğe basıyorum ama kışın malesef:43:

İnsan vücudu elektrik üretir ancak bu elektrik sinirsel iletim amaçlı kullanılır. Tamamen izoledir, vücut dışına aktarılmaz.
Sen de elektrik yok ama bir şekilde statik elektrik yükleniyorsun. Bu statik elektrik de bir iletkenle temasa geçtiğinde bir akım
oluşturuyor. İşte seni rahatsız eden bu akımın oluşma durumu. Arkadaşların söylediği gibi ayakkabı ve giydiklerin buna neden oluyor.
Muhtemelen yün vb gibi içeriğe sahip kıyafetin sürtünmesi ile statik ( durağan ) olarak elektrik yükleniyorsun ve bu elektrik altı
plastik gibi muhteviyatı olan, yalıtkan bir tabana sahip olduğu için sen bir yere dokunduğunda, elinden, dokunduğun iletken maddeye
doğru bir akım oluyor. Sana tavsiyem o kıyafeti plastik ya da kauçuk tabanlı bir ayakkabıyla giyme. Ya da giydiğinde topraklama
yapmak için bir elinde anahtar gibi bir metal tut :))))
Arkadaşların dediği gibi tahta, ahşap içeriği olan birşey tutarsan da, elektrik akımını engellemiş olursun. Akımı sağlayacak birşeyler
gerekli sana ama ani olarak dokunma, hep elinde olmalı ki topraklama sağlansın, sendeki elektrik ona geçsin :)))

kızlar hepimiz bir araya gelip el ele versek Türkiye'nin enerji ihtiyacını giderirmişiz desenize :60::60::60:

şaka bi yana, bu dertten muzdarip olan ne çok insan varmış. ben de işyerinde alüminyum doğrama olan pencereye dokunamıyorum çatt çarpılıyorum. hatta çogu zaman kazagımın kolu ile tutuyorum ani dokununca çok çarpıldım. ayrıca marketteki arabalarda çok çarptı beni bu konuda yalnızım sanıyordum. ofiste oluyor bu çoğunlukla. evde hiç çarpılmadım belki de iletken bir şey yok çarpılacak. en iyisi ofise bir saksı çiçeği almak galiba:26:

kızlar şuan çalışıyorum hava yağmurlu ve elektrik akımı olan yerlere dokunamıyorum çıtırt ediyor acil çözümlük cvb lar lütfen gerçekten zor durumdayım...bugün cuma birde işlerimin hepsini bitirmem lazm...
geçende olmuştu kıyafetten oluyor sanırım çünkü 2.defa giyiyorum ve 2. defa hirbirşeye dokunamıyorum geçen sefer tüm işlerimi sonraki güne bırakmıştım şimdide bırakamaamam ki:50::50::50::50:

bende de oluyor arada bir. ben hep dokunacagim yere yenimle dokunuyorum elektriklenme o an icin gidiyor yani ben bisey hissetmiyorum bide öyle deneyin en azindan isleri yarina birakmazsiniz ...

Back
X