arkadaşlar konyada farabide dr. ilker yiğite burun estetiği yaptıran var mı??

masum_coko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
266
96
33
37
konya farabide dr. ilker yiğite burun estetiği yaptıran varsa lütfen memnun kalıp kalmadıklarını yazabilirlermi?? :KK64:

Ben konyada yasiyorum ama denizliliyim aslen. Esim burada calistigi icin bu yil geldim daha. Hemserim denizlide de olabilirim yanii:) ii dr ogrenirsen bana da haber verir misinnn??? :KK66:

Sen en zor safhayı atlattin ozman hadi insallah gonlunce olsuun:KK9: canim ben denizli icin hic arastirma yapmadim. Senin tam olarak sorun neydi. Ben tamamen estetik amacla ameliyat olacagim. Nasil karar verdin benimle paylasir misin

Sadece goruntu canm 2 yildr arastryorum subatta nisan dusunuyoruz bide kapncam insalkah ewlndiktn sra yuzumde sadece gozlerim burnum burnum buyuk oldgundan fark edilmio burun yapildktn sra goz we dudak ortya cikar denizlideki dr danistim yaptiklari iskere bktim begnmedim adem beyi herkes oauyor arti arkadslrimizn yaknlrda olmus herkes begnio tek sorun yaptgi burunlari gostermiyor bunu sunu yapacgm dio ama yPtikdan sora buda olur demio simdikimden daha iyi olur dio bu kadr

Hmm bilgisayar ortaminda burnuna sunu yapapabilirz bunu yapabilirz demio yani. Sen derdini anlation oda nasil olmasinin uygun olacagini dusunuyorsa ona uygun yapio. Ve gecmiste yaptigi burunlarin resimlerini gostermiyor?? Enteresan bi teknigi var demekki hocamın:) saka bi yana insallah gönlümüze gorr olsun canim yaa. Gercekten buyuk risk bu burun estetigi. Herseye dehsin insallah. Paü deydi dimi adem hoca. Birde ozel muayenesi mi var paü de mi yapio sadece muayene?? Bende sömestride gelecektim denizliye ozman görüşeceğim adem hocayla. Mesajlarimi cevapsiz birakmadigin icinde coook tesekkur edrimmm:KK39:

Ewet paude orda bi gun yatacagim normal yapmadan bilgisayarda yapiotmus ama kendisi icin hastaya gostermiyormus belki daha iyi olur hasta kendi o burunda gormesin bitincr mutsuz olmasin diemis ewt ilginc ama bitane daha dr giitim ozelde o yaptigi burunlari gosterdi hic ama hic begenmedim hatta yapilmmis hali da iyidi ama dr owunuyordu bak nasil yapmisim falan die ama denizlide en iyisi buymus we kirmadan yapior bu yuzden morluklar 3 gun bile surmuormus geciormus hemen hem fiyatida uygun nedense icim rahat fotolari grmedgim halde demkki o kadr bikmisim burnumdan bide ust dudagim yok onuda yapacakmis

Hadi insallah canin yaa. Allahim yar ve yardicimiz olsun. Ama kirmadan yapmasi gercekten cok iyiymis. Sömestride kesin gorusecegim bende adem beyle. Bi sakincasi olmassa burun estetigi icin asagi yukari kac istiyorlar? peki?

Yoo kiz ne sakoncasi fiyat soylmyinleri anlamis degilim 2yi gecmez dedi amilyttan sora odeme oluormus

Verdigin kiymetli bilgiler icin cook tesekkur edrim canim benim. Dedigim gbi ben subata anca gorusebilirim adem beyle. Ogretmenim oyuzden ameliyatimi tatillerde olmayi planliyordum. eger olursa yaz tatilinde yada yapabilirsem 2. Donemin ortalarinda rapor alip ole yaptiririm. Ama sömestri icin baska planlarim vardi yani su durumda sen benden once ameliyat olacak gbi gorunuyosun. Senden guzel haberleri alirim insallah... gonlune gore olsunnn

Insallah canim insallah 18 gun kaldi amilyta safak sayar gbi sayiyorm heycnliyim ölmezsm heycndan olacgm.insallah

Ameliyat oncesi nasil olacak, sonrasi nasil oldu diye beklemek zor gercekten. Bende olsam heycandan uykularim kacardi eminim. Aklina hic kotu bisey getirme guzel dusun guzel olsun. Cokta guzel olcak Allahin izniyle...

Hadi bakalim hayirlisiyla:) canim sen denizli merkezde mi yasiyosun?? Ben çivrilliyim. Ailem çivrilde yasio

Back
X