Arkadaşlar korkuyorum lütfen bi yorum yapın.

Periper89

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
449
168
23
35
Arkadaşlar 3 aylık dönemde düşük tehlikem vardı hep evdeydim. Son gittiğim de yani 3,5 aylıkken doktor proluton ve progestan i da kesti artık iç tarafta kanama yok dedi. Bende yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladım bugün biraz yürüyüşe çıktım yavaş yavaş yürüdüm. Şimdi eve geldim hafif ağrım var ve yan taraflarim acıyo. Çok korkuyorum normal gebeliklerde de yürüyüş sonrası böyle olur mu yoksa yine düşük tehlikesi mi basliyo? ;(

Ayagini havaya kaldir yat ve yuruyuse bir sure cikma canim

Olur cnm tabi bende biraz yürüyen yanlarım ağrıyor korkma dua et bol bol ve cok yorma kendini yürüyüş falan yapma boşver
Çok korkuyorum ya bi daha asla çıkmıcam ama bişi olmaz demi sgym ? Yani kaybetmem demi onu ağrı başladığından beri ağlıyorum nolur dua edin

Çok korkuyorum ya bi daha asla çıkmıcam ama bişi olmaz demi sgym ? Yani kaybetmem demi onu ağrı başladığından beri ağlıyorum nolur dua edin
Cnm saçmalama sakin yicek ekmegi yoksa sen pamuklar üzerinde yasasan bile gider ama stres yapmışsın çok yapma bebeğin etkileniyor bu saatten sonra bişey olmaz bebeğine ağrılar çok normal çünkü sen artık gebesin bende ilk 3 ay yattım hala 6 aylik oldum hala dışarı çıkarken korkuyorum duaya sığınıyorum Rabbim bebeğini korusun leke kanama yoksa korkma

Allah razı olsun sgym . Mantıklı düşünemiyorum şuan farkındayım ama bugüne kadar bile zor geldik ya en ufak şeyde panik oluyorum aklım çıkıyo resmen . Ama ders oldu bana bi daha çıkmam .Rabbim inşallah çocuğunu sağ salim kucağına almayı nasip eder

Amin cnm cumlemize insallah ben hala progestan kullanıyorum şimdi azaltıp birakicam çok zor Rabbim hepimize rahat hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Arkadaşlar bebişlerimiz Allaha emanet, tabiki böyle ağrılar olucak eğer çok ağrın varsa şu an acilde olman gerekirdi. Demekki bu kadar ağlıcak kendini yıpratıcak ağrın yok. Sadece bebişini ve kendini üzüyosun. Düşük tehlikesi bende de vardı ama sadece 1 hafta evde kaldım 2 gün yattım sonraki günler hep hamur işi felan yaptım. Daha sonra da düşündüm Rabbim onları bize verdi sen hiç bişey yapmadan yatsanda alabilir geri. Tabikide hareketlerimize dikkat edicez ama sadece yürüyüşten herhangi bişi olmaz. Kan vb akıntın gelmiyosa rahatla. Sanırım hamilelik pskilojisi hepimizi mahvediyo. Bebeklerimize hiç bişicik olmıcak bunu düşün ve çıkan göbüşünün görünüşüne bak ve bebişinin keyfini çıkar, hep onunla konuş çünki bu haftalarda uğultuluda olsa senin sesini duyuyomuş bu insanı çok rahatlatıyo emin ol :)))

Amin cnm cumlemize insallah ben hala progestan kullanıyorum şimdi azaltıp birakicam çok zor Rabbim hepimize rahat hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Amin Can'ım . Gerçekten çok zor ya büyük imtihan, bütün hayatımı bi kenara bıraktım . İnşallah Rabbim hiç sıkıntı yaşatmaz sana da Can'ım

Canım benim ilk 4 ay boyunca kanamam oldu hiç bir doktor ilaç yazmadı yoruldugum yerde oturdum harketlerimi yavaslattim ama hiç yatmadimda aslinda bebek asagida diyorlardı hep ama çok şükür geçti o aylar hala hızlı hareket etsem dermanim kesiliyor kasiklarimda çok kötü ağrı oluyor tek kolayı var yorulma bol bol sıvı tüket biraz da rahmin yavaş yavaş büyüdüğü için ağrı oluyordur kendini iyi hissedene kadar dinlen ve o kasik ağrısını çektiğin gün aynı şekilde yorma kendini..
Geçmiş olsun bebisini sağlıkla sihhatle zamanında kucağına alırsın inşallah...

Allah razı olsun canım, inşallah Sen de sağ salim kavuşursun bebeğine.Bana bu korku 5 ay gider canım hayatta çıkmam yürümem artık tek istediğim bugünü sağ salim atlatayım artık ekstra ekstra dikkatli olurum.

Doktor ilacını kestiğine göre çok şükür atlatmışsın tehlikeyi zaten ilk 3 ay riakli oluyo bel kasık ve yuruyunce olan batmalar ağrılar çok normal bu aylarda ama yine dikkat et çok hızlı yürüme çok yorulma

Çok şükür geçti Can'ım o Ağrı'larda ama ilk gün gerçekten üzüntüden mahvoldum.ilk hamileliğim ayrıca öğrenmemizle düşük tehlikesinin başlaması bir oldu hal böyle olunca en ufak şeyden korkar oldum . Artık o deneyimden sonra zaten yürüyüş falan mümkün değil yapmam :) ayrıca tavsiyelerin için çok teşekkürler , buradaki yardımsever insanların sayesinde rahatladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…