cnım benımde saçım seninkiyle aynı durumdaydı, iyi bir kozmetikçi buldum onun tavsiyelerini dinledim 4 ayda istediğim saça ulaştım,saç rengini açarken diplerin sabit kalması lazım turunculaşmaması gerek o yüzden diplere başka diğer yerlere başka renk uygulanıyor,ben diplere hep colorx 5 numarayla boyadım yarım kutu şeklinde kullandım yani ilk boyamada kutunun yarısını ikinci boyamadada diğer yarısını kullandım,ilk boyamamda diplere 5 diğer yerlere7 numara kullandım,ikinci ay gene dipelr 5 diğer yerleri bu kez 8 numarayla boyadım,üçüncüde gene dipler 5 diğer yerleride 9 numarayla ve en sonda gene dipler 5 diğer yerleride 10 numarayla boyadım renk çok çok açıldı açık karamel istiyordum aynen oldu,sen resimdeki gibi istiyorsan bunları yaptıktan sonra dipelre6 diğer yerleride tekrar 10 numarayla boyarsan üstüne istediğin rengi boyayabilirsin ben zaman harcadım istediğim saça ulaşmak için saçlarım hiç zarar görmedi ve çok masraf olmadı colorx markasını kullandım bitkisel boya ve fiyatıda çok uygun ben çok memnunum