Arkadaşlar kurban olaym yardmci olun

YENIGELIN3516

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
188
109
18
27
Kafayi yemek uzereyim. Ben 35 günde bir adet olan insanım. 25 kasmda adet olmam lazmdi, 13 gün gecti bugün olmadm. Kocam dün 2 tane normal gebelik testi aldı, birini akşam yaptm digerini bugün sabah. Dün akşam yaptgim testte çok hafif beliren hayalet bi cizgi cıktı. Testin kapagini falan çıkardım onuda anca gördüm telefonun ışığını açıp. Arkadasima gösterdim evet hafif silik hayalet bi cizgi var dedi, eşime gösterdim var dedi. Bugün yaptgm testte bisey goremedim. Erkem mi yaptm testi ondan mi tam cikmadi veya geç döllenme olduğu icin mi böyle diye düşünüyorm, haftaya bidaha yapacagm. Başına böyle bisey gelen oldumu, bide hangi gebelik testini alaym kızlar onerebilceginiz bi marka veya markalar varmı

Sakin olun. 13 gun geçtiyse gec dollenme olsa bile cikardi. Gecikmesinin baska bir sebebi olabilir. Bir kadin dogum uzmanina gorunun. Gebelik yoksa adet söktürücü yazar.

Kafayi yemek uzereyim. Ben 35 günde bir adet olan insanım. 25 kasmda adet olmam lazmdi, 13 gün gecti bugün olmadm. Kocam dün 2 tane normal gebelik testi aldı, birini akşam yaptm digerini bugün sabah. Dün akşam yaptgim testte çok hafif beliren hayalet bi cizgi cıktı. Testin kapagini falan çıkardım onuda anca gördüm telefonun ışığını açıp. Arkadasima gösterdim evet hafif silik hayalet bi cizgi var dedi, eşime gösterdim var dedi. Bugün yaptgm testte bisey goremedim. Erkem mi yaptm testi ondan mi tam cikmadi veya geç döllenme olduğu icin mi böyle diye düşünüyorm, haftaya bidaha yapacagm. Başına böyle bisey gelen oldumu, bide hangi gebelik testini alaym kızlar onerebilceginiz bi marka veya markalar varmı
vallahi canım benim ben şu anda iki buçuk üç aylık hamileyim daha yeni öğrendim hamile olduğumu zaten bende adet gecikmesi vardı hipotiroid den dolayı 8 tane gebelik testi yaptım ayrı ayrı zamanlarda ve bir tanesinde bile ne o bahsettiğin hayalet çizgi yani ikinci bir çizgi belirmedi

o yüzden sağlık ocağına gidip bir kan testi yaptırmak gerekir zaten hemen ertesi güne çıkıyor

Kafayi yemek uzereyim. Ben 35 günde bir adet olan insanım. 25 kasmda adet olmam lazmdi, 13 gün gecti bugün olmadm. Kocam dün 2 tane normal gebelik testi aldı, birini akşam yaptm digerini bugün sabah. Dün akşam yaptgim testte çok hafif beliren hayalet bi cizgi cıktı. Testin kapagini falan çıkardım onuda anca gördüm telefonun ışığını açıp. Arkadasima gösterdim evet hafif silik hayalet bi cizgi var dedi, eşime gösterdim var dedi. Bugün yaptgm testte bisey goremedim. Erkem mi yaptm testi ondan mi tam cikmadi veya geç döllenme olduğu icin mi böyle diye düşünüyorm, haftaya bidaha yapacagm. Başına böyle bisey gelen oldumu, bie hangi gebelik testini alaym kızlar onerebilceginiz bi marka veya markalar varmı
Erken değil aslında 13 gün geçmiş olsa çıkardı direk diye düşünüyorum

Testi atın bakalım hem 13 gün geçmiş gidip neden kan vermediniz ki

Fotografta belli olmuyor diye atmadm. O kdr cok kan verdim ki artk yoruldum
canım o her gebelık testınde olan bhcg nın yerlesecegın ınce sert alandır. grımsı bı cızgı gıbı durur. senın sımdı ne zaman yumurtladıgını bılemeyız. doktora gıdersen o ayın yumurtlamasının olup olmadıgını gorebılecegınden hamılelık ıcın degerlendrme yapabılır:)

Olsun yine bi atın bakalım
O haberi almak için hersey yapılıyor yorulmak yok 🙂
20201207_210611.webp
bakın burada belli olmuyor ya fotoğraf da belli olmuyor Sadece böyle flash ile açıp bakınca belli oluyor. Hatta Acaba ben Kafayı mı yedim O yüzden mi böyle görüyorum diye düşündüm ama hem eşimi hem de arkadaşıma gösterdim ikisi de aynı şeyi söyledi çok hafif Börek çok çok hafif hayalet bir çizgi var dedi

Back
X