Çocuk Hastalıkları arkadaslar kuzenımın bebegının degerlerınde hta yuksek cıkmıs bu ne demek?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dimple2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
353
140
saglık ocagında yapılan test sonucunda hta sı yuksek cıkmıs ıkıncıye kan almıslar su an beklemedeler , ama kendısıne bunun zeka gerılıgıne falan yol acan bırsey oldugu soylenmıs ve cok korkuyor su an hta nedır? boyle bır sorun yasayanınız var mı ?

lutfen yardım edın...

saglık ocagında yapılan test sonucunda hta sı yuksek cıkmıs ıkıncıye kan almıslar su an beklemedeler , ama kendısıne bunun zeka gerılıgıne falan yol acan bırsey oldugu soylenmıs ve cok korkuyor su an hta nedır? boyle bır sorun yasayanınız var mı ?

lutfen yardım edın...
Ayni seyi yasadim.2. Kani vermistik.sorun cikarsa 1-2 haftaya sonuc cikar demisti hemsire.çok şükür temiz çıktı.sonuc cikana kadar sakin olsunlar.bazen oluyormus temiz oldugu halde.eger sonuc degismezsede tedavisi var demislerdi bana.bilirim o bekleme dönemi işgencedir.Rabbim yardımcı olur inşallah

Ayni seyi yasadim.2. Kani vermistik.sorun cikarsa 1-2 haftaya sonuc cikar demisti hemsire.çok şükür temiz çıktı.sonuc cikana kadar sakin olsunlar.bazen oluyormus temiz oldugu halde.eger sonuc degismezsede tedavisi var demislerdi bana.bilirim o bekleme dönemi işgencedir.Rabbim yardımcı olur inşallah

yani çocuk su an saglıklı gozukuyor, hareketlı,beslenmesı normal, tepkı verıyor falan ama ınsan tabı korkuyor halıyle, onlarda kan uyusmazlıgı da var ama ıgne yapıldı. acaba ona dayanan bırsey olabılır mı kı? umarım bır sorun cıkmaz..

X