- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Durduk yere mi yoksa birsey istedi olmayinca mi agliyor?Yardım edin ailecek çıldırmak üzereyiz iki yaşındaki kuzenimin kızı sebepsiz yere sanki onu dövmüşüz etinden et koparmışız gibi ağlıyor dışarıdan biri duysa bu çocuğa işkence ediyorlar der öyle çok ağlıyor napcağımızı bilemedik hiç bir şey istemiyor şu an görseniz nasıl ağlıyor ablam bıkmış durumda hiç bir şey istemiyor bir laf dediğimiz an ağlıyor okuduk ettik biraz sakinleşti yine kopardı yaygarayı acil yardım evde huzur kalmadı ablam ağlıyor üzüntüden
Yardım edin ailecek çıldırmak üzereyiz iki yaşındaki kuzenimin kızı sebepsiz yere sanki onu dövmüşüz etinden et koparmışız gibi ağlıyor dışarıdan biri duysa bu çocuğa işkence ediyorlar der öyle çok ağlıyor napcağımızı bilemedik hiç bir şey istemiyor şu an görseniz nasıl ağlıyor ablam bıkmış durumda hiç bir şey istemiyor bir laf dediğimiz an ağlıyor okuduk ettik biraz sakinleşti yine kopardı yaygarayı acil yardım evde huzur kalmadı ablam ağlıyor üzüntüden
Hayır durduk yere ağlıyor çok tatlısın desek ona ağlıyor dedik acaba bir yeri mi ağrıyor şurup verdik ateş düşürücü sustu şimdi ama yine ağlarDurduk yere mi yoksa birsey istedi olmayinca mi agliyor?
Evet bizimkide öyle konuştukça bu sefer bize vuruyo eşyaları atıyorBenim oglum suan 2 yasini yeni bitirdi.Bebekkende cok aglayan bi cocukdu simdide genelde duzeni bozuldugu zamanlar daha cok olmakla beraber normaldede cok aglayan bi cocuk ve hic sebep yokke baslar ne teklif etsek istemiyorum der konustukca daha cok aglar.Ben son careyi tepkisiz kalmakta buldum ve agladiginda sakin bi ortamda kimseyi karistirmayarak beklemekte bitek o ise yariyo
ateşi yok bir şeyi yok birden ağlıyorBuradan ne yapabiliriz?
Doktora götürün
Bilemiyorum2 yas sendromu diyorlar buna sanirim.
Hasta degilse tepkisiz kalin benimki de cok aglardi sendrom diyorlar buna isteHayır durduk yere ağlıyor çok tatlısın desek ona ağlıyor dedik acaba bir yeri mi ağrıyor şurup verdik ateş düşürücü sustu şimdi ama yine ağlar
Mesela cok gulse neseli bir bebek olsa kimse bunu sorun etmez ama gulmek kadar aglamakta normal bir durum birakin siniri bozuldugunda birseylere kizdiginda belli etsin tepkilerini bastirmaya calismayin gercekten hic bir nedeni yoksa aglamak icin( cani yanmiyorsa vb) rahat birakin aglayip sakinlessin duygularini belli etmesine izin verin obur turlu pisirik olur.Yardım edin ailecek çıldırmak üzereyiz iki yaşındaki kuzenimin kızı sebepsiz yere sanki onu dövmüşüz etinden et koparmışız gibi ağlıyor dışarıdan biri duysa bu çocuğa işkence ediyorlar der öyle çok ağlıyor napcağımızı bilemedik hiç bir şey istemiyor şu an görseniz nasıl ağlıyor ablam bıkmış durumda hiç bir şey istemiyor bir laf dediğimiz an ağlıyor okuduk ettik biraz sakinleşti yine kopardı yaygarayı acil yardım evde huzur kalmadı ablam ağlıyor üzüntüden
Çocuk psikiyatriste götürün bir sorunu olmasa keyfinden ağlamaz.ateşi yok bir şeyi yok birden ağlıyor
2 yas sendromu canım oYardım edin ailecek çıldırmak üzereyiz iki yaşındaki kuzenimin kızı sebepsiz yere sanki onu dövmüşüz etinden et koparmışız gibi ağlıyor dışarıdan biri duysa bu çocuğa işkence ediyorlar der öyle çok ağlıyor napcağımızı bilemedik hiç bir şey istemiyor şu an görseniz nasıl ağlıyor ablam bıkmış durumda hiç bir şey istemiyor bir laf dediğimiz an ağlıyor okuduk ettik biraz sakinleşti yine kopardı yaygarayı acil yardım evde huzur kalmadı ablam ağlıyor üzüntüden
Biseyi yokken surup vermeyin atesliyken bile surup son care.Anliyorum sizi gercekten oglum gecelerj bile kalkip bisey var gibi aglardi cok uzun surerdi bizde ne yapcagimizi sasirirdik ama butun ihtuyaclarindan eminseniz biyerinin agrimadigindan vs..yapcsk bisey yok anlik olarak.Ama uzun vadede bi doktora goturulebikir tabikiQUOTE="gidiyorumkkden, post: 60236757, member: 942929"]Hayır durduk yere ağlıyor çok tatlısın desek ona ağlıyor dedik acaba bir yeri mi ağrıyor şurup verdik ateş düşürücü sustu şimdi ama yine ağlar
Daha konuşmuyorsa konuşma atağı olabilir bu. Benim oğlum da çok zor ve her bulduğu şeye hatta bulamadığı şeye ağlayan bir çocuktu. Kulak tıkacıyla 3 hafta hiç çıkarmadan yaşadığım bi dönem olmuştu. Başta biyeri mi acıyor bi dersi mi var diye sorun, sonra umursamayın ama terk etmeyin ve kızmayın da. Bizde ne videolar var oğlan masada salya sümük ağlıyor biz yemek yiyoruz falan. Sonuç şu ki bizimki artık ağlamaya başlayıp 3 saniyede bırakıyor çünkü sallamadık. Bi istediği var da ağlıyosa, burası ağladığında istediğini yaptırabileceğin bir aile değil diyorum susuyorYardım edin ailecek çıldırmak üzereyiz iki yaşındaki kuzenimin kızı sebepsiz yere sanki onu dövmüşüz etinden et koparmışız gibi ağlıyor dışarıdan biri duysa bu çocuğa işkence ediyorlar der öyle çok ağlıyor napcağımızı bilemedik hiç bir şey istemiyor şu an görseniz nasıl ağlıyor ablam bıkmış durumda hiç bir şey istemiyor bir laf dediğimiz an ağlıyor okuduk ettik biraz sakinleşti yine kopardı yaygarayı acil yardım evde huzur kalmadı ablam ağlıyor üzüntüden
Çoçuğun bir sıkıntısı var demek siz onu bir doktora götürün benim suan 3 aylık bebeğim var bir ihtiyacı olmadığında ağlamıyor sizin 2 yaşına girmiş Çoçuğun karnı ağrıyor olabilirYardım edin ailecek çıldırmak üzereyiz iki yaşındaki kuzenimin kızı sebepsiz yere sanki onu dövmüşüz etinden et koparmışız gibi ağlıyor dışarıdan biri duysa bu çocuğa işkence ediyorlar der öyle çok ağlıyor napcağımızı bilemedik hiç bir şey istemiyor şu an görseniz nasıl ağlıyor ablam bıkmış durumda hiç bir şey istemiyor bir laf dediğimiz an ağlıyor okuduk ettik biraz sakinleşti yine kopardı yaygarayı acil yardım evde huzur kalmadı ablam ağlıyor üzüntüden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?