- 19 Mart 2020
- 35
- 53
- 3
- 36
- Konu Sahibi sevilhanim89
Selamun aleyküm arkadaşlar.uzatmadan konuya giricem.yaşım 31.3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum . özel bi büroda çalışıyorum büroda ortalama 4-5 kişi oluyoruz.3.5 ay önce patronumla eşimi aldattım.sadece ikimiz vardık ve bir an şeytana uydum.patronum bekar ve çok ilgili bir adamdı bana karşı hep.bunun hep farkındaydım.o gün kimsede olmadığı için nefsime yenik düştüm.ama aylardır çok pişmanım.ne yemek yiyorum doğru dürüst ne uyku uyuyabiliyorum.lütfen kınamayın zaten durumum kötü hayattan zevk bile alamıyorum artık.kimseyle de derdimi paylaşamıyorum.şu saat oldu gözüme uyku girmiyor.eşim içerde uyuyor.ben napıcam bu böyle devam etmiyor.eşimin yanında bile gözlerim doluyor aklıma geldikçe.zamanı geri alabilme şansım olsaydı diye hep kendi kendime düşünüyorum.
Boşan demeyin lütfen ben eşime aşığım onsuz yaşayamam.söylersem de o boşanır benden.bu olaydan sonra patronum iki kez daha ilişki teklif etti ama kabul etmedim .hata olduğunu pişman olduğumu söyledim.o işyerinden ayrılamıyorum.
ayrılma imkanım olsa bir dk bile düşünmem .patronumu görmek de acı veriyor,o iş yerinde bulunmak yaptığım şey aklıma geliyor sürekli kafayı yemek üzereyim nolur bir akıl verin
Boşan demeyin lütfen ben eşime aşığım onsuz yaşayamam.söylersem de o boşanır benden.bu olaydan sonra patronum iki kez daha ilişki teklif etti ama kabul etmedim .hata olduğunu pişman olduğumu söyledim.o işyerinden ayrılamıyorum.
ayrılma imkanım olsa bir dk bile düşünmem .patronumu görmek de acı veriyor,o iş yerinde bulunmak yaptığım şey aklıma geliyor sürekli kafayı yemek üzereyim nolur bir akıl verin