Arkadaşlar lütfen akıl verin😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eveeetttt S sevilhanim89 oynadığınız tiyatro sona erdi, aylardır oynuyordunuz da sizi özelden uyarmıştık hatırlarsınız, hatta size dedim ki neden birkaç üyelikle trolleyip tiyatro çeviriyorsunuz, siz de bana çoklu kişilik bozukluğum var demiştiniz, ben de çoklu kişilik bozukluğu olan her kişiliğinin yaptığını hatırlamaz, siz de aniden iyileşip kendinize gelmiştiniz, bir kurguya bağlı kalın bari dedim tamam dediniz söz verdiniz, ben de diğer üyeliğinizi iptal edip tek bir üyelikle sitede kalmanıza izin vermiştim, tabii oyun oynamamanız şartıyla.

Sizler sitede olabilin diye ikaz ederim gizliden çaktırmadan, kimselere hissettirmeden ama yerine göre de çok gıcık biriyimdir biliyor musunuz?
Böyle pat diye deşifre ederim sözünde durmayanları, verilen söze de değer veririm, aklımda da tutarım öyle de fil hafızası vardır, kalem kalem hatırlarım verdiğiniz sözleri.

Şapka düştü Haletiruhiyesiharap Haletiruhiyesiharap 'ın maskesi düştü, diğer adıyla şu topikte Suppergirl98 Suppergirl98 ve Haletiruhiyesiharap olarak başka bir tiyatro çevirmişti kendileri:

Kazen Kazen bey arkadaşımıza üyelik iptali yapıyorum, Haletiruhiyesiharap Haletiruhiyesiharap ve S sevilhanim89 artık çoklu çoklu gitmeli zira.

Kurban olduğum Rabbim matruşka gibi insanlar var:(
Teşekküre gerek yok.Yazdığım her şeyi yap S sevilhanim89
Teşekkür etmeyi unuttum heyecandan ☺Allah ne muradın varsa versin .herkes dalga geçti ama siz çözüm buldunuz.bu arada bunu asla karşılıksız bırakmayacağım
Aslında bu konu bireysel.Sorunu olan insana çözümü yazdım.İşimle alakalı.Mesleki bilgi de verdim.Ana sayfada afişe etmek istemedim
Kaçınız internet sitesi ve kendi markası var ?bir iyilik yaptı atmadığınız iftira kalmadı
Siz konuşmaya devam edin.şimdi eşimin sırtına sarılIp uyuycam asla da boşanmıycam.iyi geceler fesatlar ben uyuyorum atıp tutarsınız arkamdan ama bi daha bu siteye gireceğimi sanmıyorum zaten

Arkadaşlar daha fazla yoruma gerek yok.çözümü buldum çok şükür
Aslında bu konu bireysel.Sorunu olan insana çözümü yazdım.İşimle alakalı.Mesleki bilgi de verdim.Ana sayfada afişe etmek istemedim

İnsanların zekası ile dalga geçiyorsun ..... Önce bana bu hesap başkasının dedin, sonra arkadaşımın dedin hemen sonra da tamam benim dedin bu 3 söylemi de 10 sn içinde yaptın.

Allah size akıl fikir versin bu yaptığın 2 hesapla kendinle yazışman filan normal şeyler değil ... Troll mroll ayağına dengenizin bozukluğunu böyle açığa çıkarmayın ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X