Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eveeetttt Ssevilhanim89
oynadığınız tiyatro sona erdi, aylardır oynuyordunuz da sizi özelden uyarmıştık hatırlarsınız, hatta size dedim ki neden birkaç üyelikle trolleyip tiyatro çeviriyorsunuz, siz de bana çoklu kişilik bozukluğum var demiştiniz, ben de çoklu kişilik bozukluğu olan her kişiliğinin yaptığını hatırlamaz, siz de aniden iyileşip kendinize gelmiştiniz, bir kurguya bağlı kalın bari dedim tamam dediniz söz verdiniz, ben de diğer üyeliğinizi iptal edip tek bir üyelikle sitede kalmanıza izin vermiştim, tabii oyun oynamamanız şartıyla.
Sizler sitede olabilin diye ikaz ederim gizliden çaktırmadan, kimselere hissettirmeden ama yerine göre de çok gıcık biriyimdir biliyor musunuz?
Böyle pat diye deşifre ederim sözünde durmayanları, verilen söze de değer veririm, aklımda da tutarım öyle de fil hafızası vardır, kalem kalem hatırlarım verdiğiniz sözleri.
Şapka düştü Haletiruhiyesiharap
'ın maskesi düştü, diğer adıyla şu topikte Suppergirl98
ve Haletiruhiyesiharap olarak başka bir tiyatro çevirmişti kendileri:
Merhaba adet günüm geçti. Bugün olmam gerekiyordu olmadım. Normalde düzenlidir. Ama hiçbir belirti de yok. Test aldım sabah yapacağım. Hiçbir belirtisiz hamile kalanınız var mı acaba? Kafamda deli sorular. 😊
Teşekkür etmeyi unuttum heyecandan ☺Allah ne muradın varsa versin .herkes dalga geçti ama siz çözüm buldunuz.bu arada bunu asla karşılıksız bırakmayacağım
Siz konuşmaya devam edin.şimdi eşimin sırtına sarılIp uyuycam asla da boşanmıycam.iyi geceler fesatlar ben uyuyorum atıp tutarsınız arkamdan ama bi daha bu siteye gireceğimi sanmıyorum zaten
İnsanların zekası ile dalga geçiyorsun ..... Önce bana bu hesap başkasının dedin, sonra arkadaşımın dedin hemen sonra da tamam benim dedin bu 3 söylemi de 10 sn içinde yaptın.
Allah size akıl fikir versin bu yaptığın 2 hesapla kendinle yazışman filan normal şeyler değil ... Troll mroll ayağına dengenizin bozukluğunu böyle açığa çıkarmayın ...